Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, mam S4 2.0 TSI Liftback v L&K na originalnych L&K 18" diskoch s letnymi gumami od vyroby s priplatkovymi snimacmi tlaku. Aktualne riesim zimne obutie. Kompletne zimne sady, ktore Skoda na eshope ponuka ma velmi neoslovili, jedine ako tak pekne disky su za mna tieto (https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/kompletne-zimne-koleso-dofida-18-pre-superb-iv/p/3P0073648E+HA7). Ale nepredavaju jedinu sadu, ktora by mala rovno aj snimace tlaku. Takze by to trebalo aj tak vyzut a snimace dokupit a namontovat. V Skoda servise mi navyse povedali, ze s tym moze byt problem, ze uz sa stalo, ze nejake ich disky mali mensi otvor a original snimace tam nebolo mozne namontovat. Ma s tymto prosim niekto prakticku skusenost?

A druha vec, kedze som nenasiel set, ktory by mi vyhovoval a navyse so snimacmi, asi zatial ostanem pri original diskoch a na zimu prehodim pneumatiky. Kupil by som aj rovnake L&K 18" elektrony ake uz mam, ale nedaju sa kupit ako prislusenstvo, maju to len ako nahradny diel. Viete mi prosim poradit, ktore zimne pneu su specificky na S4 2.0 TSI najvhodnejsie? Cenu az tak neriesim, ide mi hlavne o kvalitu, bezpecnost a nizku hlucnost. V tom sete, na ktory som odkazoval vyssie, su tieto pneumatiky - Pirelli Cinturato Winter 2 S.I. (+). (235/45 R18 94V) Mate nejaky lepsi tip?

Dakujem pekne za rady.

Upraveno od Anderj83

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.