Publikováno před 15 hodiny15 hod Slabé tlmiče Slovenská výroba.Nemá niekto skusenosť s tlmičami mám 9000km Elroq 5 mesiac výroba a tlmiče sú katastrofa auto sa nakláňa búcha celé zle 21.9 idem do servisu ale tvárili sa všelijak.Keď má niekto podobnú skúsenosť dik
před 14 hodiny14 hod Nenechali ti tam nahodou prepravne podlozky, ktore mali vybrat v ramci pripravy auta k predaniu zakaznikovy?
před 3 hodiny3 hod Autor Možem sa na to opýtať ale to by bolo zlé asi od začiatku ono sa to postupne zhoršovalo bol som na teste tlmičov nie v Škode a majú 65% po 9000km nič moc aj keď mi povedali že nové im ukazujú 80%🙈🙈🙈
před 2 hodiny2 hod Jsou to tlumiče od ZF, takže žádný no name. Kde se vyrábějí je věc trhu. Koukni na přední tlumiče úplně nahoru, jestli tam neuvidíš barevný plastový podložky. A kdybys je tam skutečně náhodou měl, tak je hlavně nevyndávej směřuj to tam, kde jsi to kupoval. Můžou být poškozený nějaký díly na tlumiči a půjde to za prodejcem. Upraveno před 1 hodina1 hod od lucky.jack
před 19 minuty19 min Presne ako ti radi lucky ak to tam nahodu najdes nic nevyberaj a chod rovno do servisu a obuchaj im to o hlavu a trvaj na vymene tlmicov aj s hornym ulozenim! Aby ta neprehovorili, ze je to ok lebo ten tlmic dostaval riadne bomby cez tie podlozky ak tam boli.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.