Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj všem......Před pár dny jsem koupil Octávu 1.6.74kw a problém který mám je že mi nefunguje přepínání na palubním počítači.Zkrátka jse nemohu podívat jakou průměrnou spotřebou jedu kolik km atd. pokud máte někdo nějakou dobrou radu či fígl jak to opět znovu rozchodit tak budu velice rád. Pokud by ani nepomohla diagnostika.Taky resetovat to nejde. Díky

Vloženo

na tej packe su dve sipky co prepinas udaje pocitaca podrz tu sipku smerom dole na 4 sekundy ,moze byt pal.poc.vypnuty aj ja som to mal lenze na maxidote r.v.2002

;)

Vloženo
na tej packe su dve sipky co prepinas udaje pocitaca podrz tu sipku smerom dole na 4 sekundy ,moze byt pal.poc.vypnuty aj ja som to mal lenze na maxidote r.v.2002

;)

ja myslim, ze tudle funkci pal. pocitac nema... ;)

Vloženo

a co tak zkontrolovat proměřit páčku ???

je to jen spínač kterej spíná proti zemi.

na 6 ti pinovym konektoru spíná:

1,2,4 proti 3

na pinu 3 kabeláže bys měl naměřit kostru

Vloženo

Pánové vyřešeno..... pokud stěrače jemně přitáhnu k sobě tak už mi to jde , takže asi někde nějaký nalomený drátek či něco jiného. Děkuji všem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...