xxmartin Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 koupil sem si autoradio Sony GT200 a repraky Magnat Ultra 162 , měl bych vyměnit i originál kabely které vedou k prednim reprakum? nebo je to u tehle levne sestavy celkem zbytecne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max1986 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ja jsem si to dělal sám mám to všechno propojené přes zesák a všude jsem dával nové kabely 100 % lepší než origo drátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmartin Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Ja jsem si to dělal sám mám to všechno propojené přes zesák a všude jsem dával nové kabely 100 % lepší než origo drátky a kdyz to budu teda menit, tak musim nak rozebirat palubovku? nebo kudma sou vedeny ty draty od radia ke dverim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max1986 Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 vedl jsem to přes kastlik ten rozumontuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.