novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Jo a kolik stojí ten nejvštší pavouk ten blondii? jinak cena pavouka se odviji od toho, v jakem svleku ho koupis....jestli bude uplne malinkej, nebo uz dospelej... a taky jestli je to samec, nebo samice..., coz se pozna az v pozdejsim stadiu, samice se doziva az 20ti let, kdezto samec tak max 2let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Novi : Ukaz mi pls nejake foto terarka co pro ne mas ;-) DIk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jinak Miso, kdybys chtel, tak tady ty pavouky mam: brachypelma emilia brachypelma boehmei brachypelma smithi brachypelma vagans grammostola aureostriata grammostola rosea vsechno moc mirne druhy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Novi : Ukaz mi pls nejake foto terarka co pro ne mas ;-) DIk terarium ma byt male, asi tak 3x - 5x vetsi, nez pavouk...ve vetsich prostorach se pavouk citi ohrozeny a casto i umira....spatne se mu hleda korist, atd...jinak podklad ma byt lignocel a mel by tam mit k dispozici nejaky ukryt ( kuru, rozbity kvetinac, atd...) dale potrebuje uz jen napajecky ( vicko od pet lahve, do ktereho davas vodu ) to je v podstate vse, muzes tam samo dat nakou rostlinku, mech, nebo tak, ale pavouk to moc nevyuzije, ale pro esteticky dojem je to pekny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jinak terarium k prodeji mit asi nebudu, ale myslim, ze stoji 300kc, tak ti ho kdyztak koupim a i vybavim, kdybys chtel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jinak terarka pro inspiraci http://www.arachnomania.cz/fotogalerie_teraria.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jinak Miso, kdybys chtel, tak tady ty pavouky mam:brachypelma emilia brachypelma boehmei brachypelma smithi brachypelma vagans grammostola aureostriata grammostola rosea vsechno moc mirne druhy!!! No pritulkyne si vybrala Smithi :-) Takze jestli na to dojde tak je vybrano !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jinak terarium k prodeji mit asi nebudu, ale myslim, ze stoji 300kc, tak ti ho kdyztak koupim a i vybavim, kdybys chtel!!! Nene jen sem chtel nejakou inspiraci .. o tom linku vim tam sem na ne i koukal ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Smithi je proste nadhernej pavouk !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jj, tak odsouhlaseno, kdyztak se ozvi!! jinak tady prikladam foto dalsiho naseho mazlicka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 novi, jak je to s tou myší když ji vysaje? On ji nesežere celou, ne? Jestli tomu dobře rozumím, tak ji jen vycucá a zůstane nějakej zbytek? Ten se pak musí vyhodit, aby se nekazil, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 novi, jak je to s tou myší když ji vysaje? On ji nesežere celou, ne? Jestli tomu dobře rozumím, tak ji jen vycucá a zůstane nějakej zbytek? Ten se pak musí vyhodit, aby se nekazil, ne? hele on ji zakousne vycuca a prakticky celou sezere, jak kterej druh teda...neky ji sezere uplne celou, az na drapky, zuby atd a kdyz ji nesezere, tak ze zbytku udela takovou kulicku, ktera se pak musi vyhodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 novi, jak je to s tou myší když ji vysaje? On ji nesežere celou, ne? Jestli tomu dobře rozumím, tak ji jen vycucá a zůstane nějakej zbytek? Ten se pak musí vyhodit, aby se nekazil, ne? hele on ji zakousne vycuca a prakticky celou sezere, jak kterej druh teda...neky ji sezere uplne celou, az na drapky, zuby atd a kdyz ji nesezere, tak ze zbytku udela takovou kulicku, ktera se pak musi vyhodit... a jak to sežere, když má jen sosáky? Nebo se pletu? Jak dlouho to trvá, než ji komplet zdlábne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Já jsem blázen a klidně bych koupil třeba pavouka či hada, ale žena je proti. Potkana taky vyhrožovala, že se odstěhuje, ale navlíknul jsem to tak, že jsem ho koupil malé k narozkám a bylo vymylováno. Dneska ho má ráda, dává mu pamlsky, povídá si s ním, ale na sebe si ho neveme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 jo jo.taky jsem se bránil zakrslému králíčkovi.teď vypadá jak střední pes a dokonce se i tak chová.jen neštěká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 novi, jak je to s tou myší když ji vysaje? On ji nesežere celou, ne? Jestli tomu dobře rozumím, tak ji jen vycucá a zůstane nějakej zbytek? Ten se pak musí vyhodit, aby se nekazil, ne? hele on ji zakousne vycuca a prakticky celou sezere, jak kterej druh teda...neky ji sezere uplne celou, az na drapky, zuby atd a kdyz ji nesezere, tak ze zbytku udela takovou kulicku, ktera se pak musi vyhodit... a jak to sežere, když má jen sosáky? Nebo se pletu? Jak dlouho to trvá, než ji komplet zdlábne? no on si ji tou kyselinou tak rozlepta, ze ji prakticky celou sezere....krom tech drapku, ktere rozpustit nejdou... je to fascinujici, koukat se na toho pavouka, kdyz se svlika a roste pritom, to je mazec....uplete si pavucinovy luzko a pak se prevali naznak a zacina to....viz fotoserial nize, to je muj pavouk brachypelma albipilosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Nemám je nafocený, ale z brejlí mám ještě libereckou perlu 754 013, teď je myslím ve Veselí Jj, třináctka, z Liberce šla do Veselí, pod DKV Valašský Meziříčí, ale to před dvěma rokama zrušili a tak je těď ta třináctka v Brně... chlapi,je to nadhera.Jen mi reknete,podle ceho vznikaly ty nazvy? Mate nejaky odkaz,kde bych si to mohl precist,nebo to vysvetlite ? Jste fakt sikulove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Monžá mu dát volnost po baráku jako psovi. Ať se chlapec projde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Nemám je nafocený, ale z brejlí mám ještě libereckou perlu 754 013, teď je myslím ve Veselí Jj, třináctka, z Liberce šla do Veselí, pod DKV Valašský Meziříčí, ale to před dvěma rokama zrušili a tak je těď ta třináctka v Brně... chlapi,je to nadhera.Jen mi reknete,podle ceho vznikaly ty nazvy? Mate nejaky odkaz,kde bych si to mohl precist,nebo to vysvetlite ? Jste fakt sikulove. No, brejlovec podle předních oken a toho bílého olemování a zamračená nebo taky bardotka buď podle toho zamračeného výrazu přesahu střechy nebo podle té bujné hrudi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Já jsem blázen a klidně bych koupil třeba pavouka či hada, ale žena je proti. Potkana taky vyhrožovala, že se odstěhuje, ale navlíknul jsem to tak, že jsem ho koupil malé k narozkám a bylo vymylováno. Dneska ho má ráda, dává mu pamlsky, povídá si s ním, ale na sebe si ho neveme. Tak to sme 2 :-) Ja mam doma taky zakaz, ale proste to bude a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 já mám koníčků více... ale jak tak koukám tak na některé členy nemám... hlavně nechápu kde na to berete čas.... To by me taky zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.