Paul Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Mercedes Benz CLK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 a v nejbližší době bude hotová i Tatra 87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Subaru Impreza WRC No a toto je kluka RC Subaru Impreza WRC 2003, když byla nová, dnes je pěkně odrbaná, proto bude kastle z Fabie Editováno: 4. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) a v nejbližší době bude hotová i Tatra 87 Tak toto je jiná kategorie, seš machr Tatra ach jo , T603-2 to bylo moje první auto, asi nejlepší jaké jsem měl. Těsně za T603 je samozřejmě Oktávka. Editováno: 4. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 tak se zeptám pordí mi někdo jak se naučit modelařit ? chci si udělat svou octu ,ale vůbec nic o tom nevím .kodo mi poradí a zaškolí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 chlapi vy jste úplný magoři , mohu říc že vám jenom závidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) tak se zeptám pordí mi někdo jak se naučit modelařit ? chci si udělat svou octu ,ale vůbec nic o tom nevím .kodo mi poradí a zaškolí ? No s Oktávkou jsou problémy, zkus tohle: http://www.airdesign.cz/shop.html sekce "Modely", "1/43Rallye", strana 9. O ničem jiném nevím, kdyby jsi našel pořádný kit dej vědět !!! Editováno: 4. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 aha takže to neni tak jednoduchý a já chtěl combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Toto bylo první RC doma Ford Focus WRC: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Octavka - http://www.modelimex.cz/inshop/scripts/det...=1271&Level=260 ale je to WRC a ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Toto máme na řádění v terénu... Tamiya DF-03, Dark Impact, taky plně seřiditelný podvozek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Octavka - http://www.modelimex.cz/inshop/scripts/det...=1271&Level=260 ale je to WRC a ta cena Díky moc, Oktávku fakt nutně potřebujeme Kombi asi není ? RC modely Octavia automobilka pohřbila, sama je přestala dělat a firmyčky co dělaly karosérie donutila ukončit výrobu. A teď škodovka dělá jen Fabii WRC jako hotový RC model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 tak to mam smůlu co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 tak to mam smůlu co ? Ne nemáš, když budeš moc chtít, tak uděláš model úplně sám. A nám sem hodíš podrobný postup prací, předem díky, určitě nás bude víc. Ber to tak, že nějak začít musíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 vždyt já o tom nic nevím ,jsou nějaké knížky nebo něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) vždyt já o tom nic nevím ,jsou nějaké knížky nebo něco ? No my s klukem nejsme taky žádní machři, u RC je vše postaveno z KITů, prostě nastříkáš, polepíš, poskládáš a pak už jen ladíš a jezdíš... Jsou borci co staví modely úplně od začátku a to je fakt něco jiného. Časopisy, třeba Modelář. Kluby a fóra na internetu... My chodíme sem: http://forum.tamiyaclub.net/ Editováno: 4. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ... http://modelforum.upce.cz/forum/viewtopic.php?t=3044 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ... http://modelforum.upce.cz/forum/viewtopic.php?t=3044 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 A ZAJÍMAM SE O ŽENSKÝ PRSA ( VELKÝ ) Tak, to jsem čekal, kdo na toto téma bude první. Typoval jsem MichalaF... To snad baví všechny chlapy Sakra chlapci ... ja na kozy nejsem, ja sem na pekne zadecky ;-) I kdyz krasny prsa taky nejsou k zahozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Na letosek planejem se synem RC model letadla. Uvidime jestli pujdem do vetrone nebo nahodime neco s motorem Taky planuju ... ;-) neco mensiho na elektro ;-) neco jednoducheho RTF jako napr: http://www.rsmodellsport.cz/info/P-51D-Mustang-RTF-2012/ Zde videjko kratoucke Editováno: 4. Únor 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Sakra chlapci ... ja na kozy nejsem, ja sem na pekne zadecky ;-) I kdyz krasny prsa taky nejsou k zahozeni koukám taky prdelkář , jj, neni nad krásnej pevnej malinkej zadeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Sakra chlapci ... ja na kozy nejsem, ja sem na pekne zadecky ;-) I kdyz krasny prsa taky nejsou k zahozeni koukám taky prdelkář , jj, neni nad krásnej pevnej malinkej zadeček Tak to kazdopadne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Sakra chlapci ... ja na kozy nejsem, ja sem na pekne zadecky ;-) I kdyz krasny prsa taky nejsou k zahozeni koukám taky prdelkář , jj, neni nad krásnej pevnej malinkej zadeček Tak to kazdopadne !!! No tak tohle vymodelovat, to umí jen příroda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 tohle by mi taky šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Sakra chlapci ... ja na kozy nejsem, ja sem na pekne zadecky ;-) I kdyz krasny prsa taky nejsou k zahozeni koukám taky prdelkář , jj, neni nad krásnej pevnej malinkej zadeček Tak to kazdopadne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.