perníkář Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 kam chodíš střílet, jestli chodíš!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 kam chodíš střílet, jestli chodíš!! na ofiko střelnici Kapslovna .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 v mezích zákona,mám zbroják na vše a dvě zbraně legálně a kolik nelegálně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 díkes, já jsem střílet zkoušel jen jednou pod dohledem zkušených, docela mě to zaujalo, ale jsem úplný amatér co se týká zbraní a modelů atd. brácha je v tom úplnězažraný a já mu chtěl koupit k narozkám nějaký dárek ohledně tohoto tématu nevěděl by jsi o nějakém v hodném dárku?? s touto tématikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 @Sejis : moc pekna sbirka pane !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a kolik nelegálně ? ani jednu,nejsem v tomto směru blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 A co ten M1A2 SEP V2 co mas schovany v hangaru ? To nepocitas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 díkes, já jsem střílet zkoušel jen jednou pod dohledem zkušených, docela mě to zaujalo, ale jsem úplný amatér co se týká zbraní a modelů atd. brácha je v tom úplnězažraný a já mu chtěl koupit k narozkám nějaký dárek ohledně tohoto tématu nevěděl by jsi o nějakém v hodném dárku?? s touto tématikou? to je těžký poradit,předpokládám,že má zbroják a hlavně na co má oprávnění -A,B,C,D,E............A je základ ke sběratelským účelům,B je sportovní,C je k loveckým účelům,D je k výkonu zaměst.nebo povolání,E je k ochraně života,zdraví,nebo majetku..... Zajdi do nějaké prodejny,bývá tam i bazar,tam ti poradí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 @Sejis : moc pekna sbirka pane !!! oo díky pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 A co ten M1A2 SEP V2 co mas schovany v hangaru ? To nepocitas ? pššššt,mám tam ještě houfnici,tank a OTčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Sakra .. doufam ze sem nic neprokecl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 A to neni tank? Nebo mas na mysli neco poradnyho, trebas T-90S? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 TO co sem psal ja ? Jo to je tancik Takovej drobek BTW T-90 ma co tak koukam necelych 50tun ten mnou zminovanej ma 70t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Vikendove poletani : http://cz.youtube.com/watch?v=Phmz2_VHEZQ http://otasss.rajce.idnes.cz/18_1_2009_Radcice/#album Pěkně ti to lítá pane.Koukám že už to máš trošku v rukách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 díkes, já jsem střílet zkoušel jen jednou pod dohledem zkušených, docela mě to zaujalo, ale jsem úplný amatér co se týká zbraní a modelů atd. brácha je v tom úplnězažraný a já mu chtěl koupit k narozkám nějaký dárek ohledně tohoto tématu nevěděl by jsi o nějakém v hodném dárku?? s touto tématikou? Tematika stranou kup mu poradnou strikacku a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 TO co sem psal ja ? Jo to je tancik Takovej drobek BTW T-90 ma co tak koukam necelych 50tun ten mnou zminovanej ma 70t Jj, ja reagoval jeste na Sejdu pred Tebou Sejda prave psal, ze tam ma jeste "tank" Njn, ta M1A2 je vetsi svine, asi vic elektroniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Pěkně ti to lítá pane.Koukám že už to máš trošku v rukách Diky diky ... no v rukach to rozhodne jeste nemam ... furt je to cvicnej model a ten lita sam jak vsichni rikaj. I tak sem ho uz parkrat rozsvihal na kusy ... kazdopadne se ale chystam na jinej model, kterej uz bude uplne jina liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 v mezích zákona,mám zbroják na vše a dvě zbraně legálně To že máš zbroják na tu tvoji hubu, to víme, ale co je ta druhá zbraň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 V sebeobraně,kdyby mě napadla myšlenka,být s tebou kamarád ,cháájzle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima.vil Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Tak tohle je naše miminko A tohle já Editováno: 29. leden 2009, autor: Mima.vil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 zajímáte se někdo zde o střelné zbraně?? Ahoj! Jo, trochu se zajímám dělám aktivně do myslivosti...a nějakou zbraň mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Jj Béďo, myslivost je krásná, zvláště když myslíte. Ale teď po Vás celkem dost jdou poliši, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ale musel si rejpnout hele to je jen dobře že po nás jdou pač některý věci co se dějou je děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 čoveče teď vážně, co já znám od nás chlapy co se okolo toho pohybují, tak sice chlastají, chodí s těmi špuntovkami do hospy, ale nikdy se nic nestalo, no a když se to zvrhlo už moc, tak i když byli na šrot, tak nám dávali kule i bročky za výčep a my to zamykali do velkého trezoru a druhej den si je rozebrali. Já fakt na ně nemohu říci špatného slova. A to je již nějakej pátek na zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.