Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

andílku tanec ? Břišní tance :palec2:

brišní tance ne, ale taková ta klasika - od baletu až po modernu ;) jen breake dance sem ještě se nenaučila :smich:

tohle zvire je ted muj nejvetsi konicek...

foceni jako krysarrik, atd atd. potreboval bych aby mel den tak 78hodin abych stihal co vsechno chci

Taky jsem ten konicek mel, ted to mam v podpisu :( Je to kurva tezky az to jednou prijde, uzivej ho, co to da :palec2:

Presne, 78 hodin by bylo tak akorat, i bych spal 10 hodin a jeste by mi zbylo :)

• Autor
tohle zvire je ted muj nejvetsi konicek...

jinak nejake to staveni muziky v autech me bavi, dale ledni hokej a futsal..a asi tisic dalsich sportu :)

foceni jako krysarrik, atd atd. potreboval bych aby mel den tak 78hodin abych stihal co vsechno chci

no a nakonec web OC (i kdyz to je obcas sebetryzen :) )

Pěkné štěňátko, co z toho vyroste ?

velká obluda :smich:

• Autor
tak se zeptám pordí mi někdo jak se naučit modelařit ? chci si udělat svou octu ,ale vůbec nic o tom nevím .kodo mi poradí a zaškolí ?

No s Oktávkou jsou problémy, zkus tohle:

http://www.airdesign.cz/shop.html

sekce "Modely", "1/43Rallye", strana 9.

O ničem jiném nevím, kdyby jsi našel pořádný kit dej vědět !!!

:) na jednom srazu jsem viděl tento model :)

Jo právě v tom je problém. Škoda zarazila RCmodely Octavky zhruba v polovině minulého roku. Vyhrožovala autorskýma právama a postupně všechny karosérie Oktávky zmizly z nabídek obchodníků. fuck

vitto ,krásnej pejsek ,to je pit bulík ?

Dnes jsme se synem dokončily po dlouhé době model Boeingu B17G.

Tak mne napadlo založit toto téma. Každý máme nějaké zájmy, sny...

Jasné, že tím myslím koníčky mimo práce (fuj od toho si raději odpočinout) a našich aut, to je jasné a o tom vlastně celé toto fórum je.

Tak jestli se bude chtít něčím pochlubit, nebo dá se říct, s něčím svěřit, tak sem s tím.

Mohli by jsme si poradit, pokecat a tak....

Tady je foto Boeingu B17G Flying Fortress - ScorchyII a Mustangu P51D - Blondie, obě v měřítku 1:48

Pěkná práce Peterere, no čéče ve čtvrtce to musí být impozantní velikost, já teď dělám bé dvacetčtyřku Liberátora, ale je to jen dvaasedmdesátinka... ;)

post-31-1170705333.jpg

jezis to je ftipne

jezis to je ftipne

Spíš pravdivé, kolegyně ho má a je to kus psa. Ale hezkýho ;)

Tak já taky - modely aut, formulí a letadel. Cyklistika, v zimě lyžování. Akorát bych potřeboval víc času :( , ale na velikého koníčka - sbírání modelů aut 1:18 je času dost a teď i financí tak to nemá chybu :D .

Jinak o osobách něžného pohlaví není nutné se zmiňovat :p

Upraveno od Petr81

krásnej pes ,já se nakonec rozhodl pro bulteriéra

krásnej pes ,já se nakonec rozhodl pro bulteriéra

jj me se prave nelibi jak ma bullik ten nos divnej...ale ten tvuj je krasne zbarvenej ;)

a zadna obluda ale poradnej kus psa ;)

Mno tak já taky přispěju :) Tohle je můj "bobeček" - druhej den co jsme si ho přivezli

post-31-1170761439.jpg

Upraveno od lukash

To je taky ten stejnej "bobeček" ale už mu bude 7 měsíců...

post-31-1170761541.jpg

a poslední foto spícího "bobečka" z poslední doby :) Jinak můžu říct, že koukat na něj je lepší než televize ;)

post-31-1170761621.jpg

A náš... ;)

post-31-1170762972.jpg

A náš... ;)

móc pěkný ;)

Ta kopretina je rozkosna ;)lol

Ta kopretina je rozkosna ;)lol

Já myslel, že ta žlutá koza... lollol

tak já se taky pochlubím :D Závodně jsem lyžoval, takže lyže jsou na prvním místě pořád.

A potom - modely. Mám od všeho něco. Jasně že vše RC. Formulku, loď, letadlo, vrtulník. Vše, krom lodě a vrtulníku je na spalovák.

No tak to já mám taky modely snad všech dopravních prostředků, ale RC pouze auta. Další můj koníček je letiště, nádraží, ježdění čímkoliv, fotografování, pěstování papouščích tulipánů (parrot tulip) a za nedlouho i lopata a míchačka :)

No tak to já mám taky modely snad všech dopravních prostředků, ale RC pouze auta. Další můj koníček je letiště, nádraží, ježdění čímkoliv, fotografování, pěstování papouščích tulipánů (parrot tulip) a za nedlouho i lopata a míchačka :)

jo lopata s míchačkou mě čeká za chvíli, zatím jenom váleček, barva na zdi a vyklízení :unsure:

• Autor

Bulteriér není žádná prča na výchovu, bacha na to.

To náš pejsek je tak vychovaný, že dělá za mě i účetnictví:

post-31-1170768044.jpg

Upraveno od Peterer

• Autor

Po pořádné práci, odměna.

Je fakt vychovaný, že?

post-31-1170768888.jpg

• Autor

Ale někdy je i pořádně ostrý... :D

post-31-1170769029.jpg

Upraveno od Peterer

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.