Andílek Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 andílku tanec ? Břišní tance brišní tance ne, ale taková ta klasika - od baletu až po modernu jen breake dance sem ještě se nenaučila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 tohle zvire je ted muj nejvetsi konicek...foceni jako krysarrik, atd atd. potreboval bych aby mel den tak 78hodin abych stihal co vsechno chci Taky jsem ten konicek mel, ted to mam v podpisu Je to kurva tezky az to jednou prijde, uzivej ho, co to da Presne, 78 hodin by bylo tak akorat, i bych spal 10 hodin a jeste by mi zbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 tohle zvire je ted muj nejvetsi konicek...jinak nejake to staveni muziky v autech me bavi, dale ledni hokej a futsal..a asi tisic dalsich sportu foceni jako krysarrik, atd atd. potreboval bych aby mel den tak 78hodin abych stihal co vsechno chci no a nakonec web OC (i kdyz to je obcas sebetryzen ) Pěkné štěňátko, co z toho vyroste ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Pěkné štěňátko, co z toho vyroste ? velká obluda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 tak se zeptám pordí mi někdo jak se naučit modelařit ? chci si udělat svou octu ,ale vůbec nic o tom nevím .kodo mi poradí a zaškolí ? No s Oktávkou jsou problémy, zkus tohle: http://www.airdesign.cz/shop.html sekce "Modely", "1/43Rallye", strana 9. O ničem jiném nevím, kdyby jsi našel pořádný kit dej vědět !!! na jednom srazu jsem viděl tento model Jo právě v tom je problém. Škoda zarazila RCmodely Octavky zhruba v polovině minulého roku. Vyhrožovala autorskýma právama a postupně všechny karosérie Oktávky zmizly z nabídek obchodníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 vitto ,krásnej pejsek ,to je pit bulík ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Dnes jsme se synem dokončily po dlouhé době model Boeingu B17G. Tak mne napadlo založit toto téma. Každý máme nějaké zájmy, sny... Jasné, že tím myslím koníčky mimo práce (fuj od toho si raději odpočinout) a našich aut, to je jasné a o tom vlastně celé toto fórum je. Tak jestli se bude chtít něčím pochlubit, nebo dá se říct, s něčím svěřit, tak sem s tím. Mohli by jsme si poradit, pokecat a tak.... Tady je foto Boeingu B17G Flying Fortress - ScorchyII a Mustangu P51D - Blondie, obě v měřítku 1:48 Pěkná práce Peterere, no čéče ve čtvrtce to musí být impozantní velikost, já teď dělám bé dvacetčtyřku Liberátora, ale je to jen dvaasedmdesátinka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 vitto ,krásnej pejsek ,to je pit bulík ? nene, je to americkej stafforshirskej bullterier velky to bude asi 40cm v kohoutku a bude mit tak 20-25kg vysledek - ale jen priblizne http://www.tier-heim.com/hunde-gnadenhof/sugar3.jpg http://www1.istockphoto.com/file_thumbview...84_am_staff.jpg http://american-staffordshire-terrier.dk/b...02005/harry.jpg http://www.caninegallery.com/upload/3501.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Pěkné štěňátko, co z toho vyroste ? velká obluda jezis to je ftipne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 (editace) Pěkné štěňátko, co z toho vyroste ? velká obluda jezis to je ftipne Spíš pravdivé, kolegyně ho má a je to kus psa. Ale hezkýho Tak já taky - modely aut, formulí a letadel. Cyklistika, v zimě lyžování. Akorát bych potřeboval víc času , ale na velikého koníčka - sbírání modelů aut 1:18 je času dost a teď i financí tak to nemá chybu . Jinak o osobách něžného pohlaví není nutné se zmiňovat Editováno: 5. Únor 2007, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 krásnej pes ,já se nakonec rozhodl pro bulteriéra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 krásnej pes ,já se nakonec rozhodl pro bulteriéra jj me se prave nelibi jak ma bullik ten nos divnej...ale ten tvuj je krasne zbarvenej a zadna obluda ale poradnej kus psa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Mno tak já taky přispěju Tohle je můj "bobeček" - druhej den co jsme si ho přivezli Editováno: 6. Únor 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 To je taky ten stejnej "bobeček" ale už mu bude 7 měsíců... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 a poslední foto spícího "bobečka" z poslední doby Jinak můžu říct, že koukat na něj je lepší než televize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A náš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 A náš... móc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ta kopretina je rozkosna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ta kopretina je rozkosna Já myslel, že ta žlutá koza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tak já se taky pochlubím Závodně jsem lyžoval, takže lyže jsou na prvním místě pořád. A potom - modely. Mám od všeho něco. Jasně že vše RC. Formulku, loď, letadlo, vrtulník. Vše, krom lodě a vrtulníku je na spalovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No tak to já mám taky modely snad všech dopravních prostředků, ale RC pouze auta. Další můj koníček je letiště, nádraží, ježdění čímkoliv, fotografování, pěstování papouščích tulipánů (parrot tulip) a za nedlouho i lopata a míchačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No tak to já mám taky modely snad všech dopravních prostředků, ale RC pouze auta. Další můj koníček je letiště, nádraží, ježdění čímkoliv, fotografování, pěstování papouščích tulipánů (parrot tulip) a za nedlouho i lopata a míchačka jo lopata s míchačkou mě čeká za chvíli, zatím jenom váleček, barva na zdi a vyklízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Bulteriér není žádná prča na výchovu, bacha na to. To náš pejsek je tak vychovaný, že dělá za mě i účetnictví: Editováno: 6. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Po pořádné práci, odměna. Je fakt vychovaný, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) Ale někdy je i pořádně ostrý... Editováno: 6. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.