Spidi Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Nebo máte jiný tip na digi zrcadlovku? Hasselblad H2D-39... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 já má zase tohle,ale je to nevyužitý .....kdyby to někdo chtěl,je to k mání nech to doma,za měsíc budeš mít vnuka a budeš dědek co si s ním bude hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 já má zase tohle,ale je to nevyužitý .....kdyby to někdo chtěl,je to k mání nech to doma,za měsíc budeš mít vnuka a budeš dědek co si s ním bude hrát moje řeč pak to bude shánět znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Nebo máte jiný tip na digi zrcadlovku? Hasselblad H2D-39... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 vždyt já o tom nic nevím ,jsou nějaké knížky nebo něco ? No my s klukem nejsme taky žádní machři, u RC je vše postaveno z KITů, prostě nastříkáš, polepíš, poskládáš a pak už jen ladíš a jezdíš... Jsou borci co staví modely úplně od začátku a to je fakt něco jiného. Časopisy, třeba Modelář. Kluby a fóra na internetu... My chodíme sem: http://forum.tamiyaclub.net/ jakej nick tam máte kluci? mě v úterý mi dorazil kit TA-05, takže budu stavět Do teď jsem drandil Carsona CE-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 ještě s kastličkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Klukovi došla kastle Fabie sedan na RC model 1/10.Tak tady příprava na nástřik. tak už je to venku - Chrepe, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Sakra, tohle se mi líbí Samsung GX-10: http://www.digineff.cz/art/jakejeto/070212sams_gx10.htmlZrcadlovka s optickou stabilizací obrazu, 2x shift kolečko, snímač 10.75 Mpx CCD APS-C velký 23.5 x 15.7 mm .... Nebo máte jiný tip na digi zrcadlovku? Velmi dobra volba Nikon D80 bych mozna volil, ale nema tusim stabilizaci ani filtr. Coz je dost podivny, kdyz to ma i moje rok a pul stara Minolta. Tu bych doporucil, ale tu uz novou nekoupis Koupíš, ale teď je to Sony(koupil divizy foto od Konici Minolty minulý rok): http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dslra100.asp Minolty jsem měl S304, S404 a naposledy F200, vždy super poměr cena / funkce, spolehlivost... Jen měly míň syté barvy. Co máš za Minoltu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Klukovi došla kastle Fabie sedan na RC model 1/10.Tak tady příprava na nástřik. tak už je to venku - Chrepe, že? Teď to čtu, seš rychlej a všímavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 (editace) Nebo máte jiný tip na digi zrcadlovku? Hasselblad H2D-39... Hasselblad je špička v profi foto, je to legenda. Zde je odkaz pro ostatní, pokochejte se: http://www.ifotovideo.cz/zpravodajstvi/clanek.asp?id=680 Editováno: 15. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Sakra, tohle se mi líbí Samsung GX-10: http://www.digineff.cz/art/jakejeto/070212sams_gx10.htmlZrcadlovka s optickou stabilizací obrazu, 2x shift kolečko, snímač 10.75 Mpx CCD APS-C velký 23.5 x 15.7 mm .... Nebo máte jiný tip na digi zrcadlovku? Velmi dobra volba Nikon D80 bych mozna volil, ale nema tusim stabilizaci ani filtr. Coz je dost podivny, kdyz to ma i moje rok a pul stara Minolta. Tu bych doporucil, ale tu uz novou nekoupis Koupíš, ale teď je to Sony(koupil divizy foto od Konici Minolty minulý rok): http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dslra100.asp Minolty jsem měl S304, S404 a naposledy F200, vždy super poměr cena / funkce, spolehlivost... Jen měly míň syté barvy. Co máš za Minoltu? Mno jo, jenze ten Sonak je nastupce 5D a veskery testy to sice nehanily, ale obvykle to konci spis v druhy pulce startovniho pole, tak z ni mam nejakej nejistej pocit Az udelaj nastupce 7D, bude to jina. Tu mam mimochodem A jeste ma tatik kompakt G500. A ve skrince jeste mame tusim jeden kompakt na kinofilm. No a ja tu mam jeste vlastne Dynax SPxi, ale do toho sou takovy pitomy drahy baterky, takze nepouzivam uz dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Klukovi došla kastle Fabie sedan na RC model 1/10.Tak tady příprava na nástřik. tak už je to venku - Chrepe, že? Teď to čtu, seš rychlej a všímavej... spíš si pečlivě čtu Tamiya fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 já má zase tohle,ale je to nevyužitý .....kdyby to někdo chtěl,je to k mání nech to doma,za měsíc budeš mít vnuka a budeš dědek co si s ním bude hrát a co když to bude princezna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 já má zase tohle,ale je to nevyužitý .....kdyby to někdo chtěl,je to k mání nech to doma,za měsíc budeš mít vnuka a budeš dědek co si s ním bude hrát a co když to bude princezna Jiriku Ty budes uz dedkem,jo?? Prvni by to melo byt devcatko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Sakra, tohle se mi líbí Samsung GX-10: http://www.digineff.cz/art/jakejeto/070212sams_gx10.htmlZrcadlovka s optickou stabilizací obrazu, 2x shift kolečko, snímač 10.75 Mpx CCD APS-C velký 23.5 x 15.7 mm .... Nebo máte jiný tip na digi zrcadlovku? Ja pujdu do bratra tohoto Samsungu, tj. Pentax K10D a to z toho duvodu, ze ted mam Pentax ist DS, takze vymenim jen telo... skla a ostatni prislusenstvi mi zustanou Je to podle mne slusne vybavenej fotak za rozumnou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Sakra, tohle se mi líbí Samsung GX-10: http://www.digineff.cz/art/jakejeto/070212sams_gx10.htmlZrcadlovka s optickou stabilizací obrazu, 2x shift kolečko, snímač 10.75 Mpx CCD APS-C velký 23.5 x 15.7 mm .... Nebo máte jiný tip na digi zrcadlovku? Ja pujdu do bratra tohoto Samsungu, tj. Pentax K10D a to z toho duvodu, ze ted mam Pentax ist DS, takze vymenim jen telo... skla a ostatni prislusenstvi mi zustanou Je to podle mne slusne vybavenej fotak za rozumnou cenu... Jsou to totožné foťáky, oba mají stejný bajonet - Pentax KAF2, KAF, KA. Máš pravdu raději Pentax, sice je dražší o 1.500,-, ale Pentax má tradici. To Samsung dělá ledničky, televize,...a u Pentaxu si nechá udělat zrcadlovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Jsou to totožné foťáky, oba mají stejný bajonet - Pentax KAF2, KAF, KA.Máš pravdu raději Pentax, sice je dražší o 1.500,-, ale Pentax má tradici. To Samsung dělá ledničky, televize,...a u Pentaxu si nechá udělat zrcadlovku Jo, vim, ze jsou to totozne fotaky, ale bylo by trapny mit fotak od vyrobce lednicek a nasazovat na to prislusenstvi od vyrobce fotaku :-) Bohuzel v soucasne dobe neni ani jeden z fotaku nikde skladem, protoze je takovy zajem, ze Pentax, i kdyz rozjel vyrobu na 3 smeny, neni schopen dodat poptavane mnozstvi :-( Tak si holt pockam a hlavne se pokusim dostat ho sem z USA za nejakou lepsi cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 (editace) Karosérie se stříká zevnitř, nejdříve barvou co chceme mít vzhledovou, ta se potom přestříkne bílou, pro zvětšení sytosti odstínu a zvýšení odolnosti proti kamínkům... Hele, označení barvy na lexan od Tamyia je PS, že? Jinak tohle je moje RC WRC Editováno: 15. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 A bráchovo RC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 A pan Rex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 A pan Alex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Hele, označení barvy na lexan od Tamyia je PS, že? Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Hele, označení barvy na lexan od Tamyia je PS, že? Ano. Díq. Tuhle jsem si byl kupovat a nedal jsem si pozor a paní mi prodala TS- a já se pak divil, proč mi furt nedrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Btw, odkud je ta sedanová kastle? Já myslel, že se dá sehnat jen hatchback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 (editace) Btw, odkud je ta sedanová kastle? Já myslel, že se dá sehnat jen hatchback. Karoserii máme od tud: http://www.airdesign.cz/shop.html Sekce modely, 1/10, cena plus pošta 1.111,50. Barva od Tamiya za 165,- třeba zde: http://rcauta.cz/inshop/scripts/set.asp?Le...gue&RND=4918417 A tu barvu ve spreji od Tamiye zkusím na rámečky v interiéru v autě. Zkoušel jsem to oškrábat a drží jak hovado! Pak dám vědět jestli je to vhodné na palubku... Editováno: 16. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.