Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Premyslim nad nakupem noveho DVD prehravace. Rad bych neco kvalitniho, bez kompromisu. A hlavne aby to byla castecne i investice do budoucna.

Rad bych HD-DVD nebo Blueray, ale to jsou sakra drahe masinky. Takze na to si jeste necham zajit chut. Ale co treba tohle? http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AFF_3613

Prosim, neradte mi zadne Mascomy, Denvery, Sencory apod., za kvalitu si klidne priplatim.

Moje pozadavky:

Kvalita obrazu

5.1 analog i digital audio vystup

Prehravani DivX

DTS dekoder

A nebo misto toho koupit rovnou HDD DVD rekorder? V tom pripade asi radeji s DVB-T?

A nebo jinak - ma to vubec smysl dnes kupovat, kdyz za chvili prijdou HD-DVD a Blue-ray?

Televizi mam zatim Panasonic 32PM11P, nova prijde az ve chvili, kdy budou mit LCD televize bezne digitalni tunery.

Poradte...

Vloženo (editace)

A nebo misto toho koupit rovnou HDD DVD rekorder? V tom pripade asi radeji s DVB-T?

šel bych po téhle variantě s DVB-T

Editováno: , autor: JaKr
Vloženo
Designove moc peknej, ale Philips nikdy nepatril mezi mou oblibenou znacku. Nejak k vyrobkum od Philipse nemam duveru...

ani já, ale negativní zkušenost nemám, ono to bude asi jako s tou LCD, počkat až budou mít dig.tuner a bude výběr, totéž asi i pro DVD rec., pokud můžeš, počkej

Vloženo

Ale nekradu kol-119.gif

A proc?? :D:D

JA osobne, pokud stary dosluhuje bych koupil neco levneho jen na prehravani a pockal na dalsi vyvoj co se digitalu tyce... Ceny pujdou dolu, je to jen docasny stav... :palec2:

• o 4 týdny později...
Vloženo
Objednal jsem ho na vyse uvedenem odkazu ;) A je tam i cena ;)-_-

Marťas, až to bude doma, mohl bys mi pls vyfotit zadní stranu? Řeším taky nákup, ale chci použít sestavu 5.1, co mám z minulého DVD od Sony a třeba by to pasovalo :p

Dík :) a pánbůh ti to oplať na dětech ;)

Vloženo

A co tam mas za konektory? Tenhle Panasonic ma DTS dekoder a proto ma i analogovy vystup na 5.1 repro pomoci cinchu. To byl jeden z mych hlavnich pozadavku :) Jinak fotky jsou na netu, pokud bys byl netrpelivy, jinak ti samozrejme zadni stranu vyblejsknu hned jak bude doma ;)-_-

Uz jsem na netu nasel i navod jak z nej udelat region free, to se hodi ;)-_-

Vloženo
A co tam mas za konektory? Tenhle Panasonic ma DTS dekoder a proto ma i analogovy vystup na 5.1 repro pomoci cinchu. To byl jeden z mych hlavnich pozadavku :) Jinak fotky jsou na netu, pokud bys byl netrpelivy, jinak ti samozrejme zadni stranu vyblejsknu hned jak bude doma ;)-_-

Uz jsem na netu nasel i navod jak z nej udelat region free, to se hodi ;)-_-

takový podvojný cinche, ale to je maličkost ;)

pošli link na tu zadní stranu plosím :)

dik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...