Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Cau nemate nekdo nejake zkusenosti na pred.faceliftovych svetlech L&K s bixenonama? Dik za kazdou zkusenost

Myslel jsem na tyto:

http://www.xenony-bixenony.cz/bixenony-hid...nony-h4-18.html

Asi ten přestavbový kit nebude homologovanej nikde jsem to nenašel. Tudíž na STK budeš mít problém a s policajtama obecně taky.

Do tohodle bych rozhodne nesel, uz kuli ohleduplnosti k ostatnim ridicum, tyhle dodelavky jsou prasarna, a na STK to neprojde.

Dej tam facelift origo xenony, a ty pak max. dodelej na bixenony, xenomam tohle dela, ale kontakt na nej nemam.

Do tohodle bych rozhodne nesel, uz kuli ohleduplnosti k ostatnim ridicum, tyhle dodelavky jsou prasarna, a na STK to neprojde.

Dej tam facelift origo xenony, a ty pak max. dodelej na bixenony, xenomam tohle dela, ale kontakt na nej nemam.

jj presne, nehleda nato, si myslim, ze xenony bohate stacej...ale kazdyho vec!! ;)

• Autor

A na kolik vyjde prestavba na facelift+xenony. Asi docela ranec ne?

Proc by potom mel davat do originalnich xen.svetel bixenony???To nejak nepobiram... :o:o

• Autor

Proc by potom mel davat do originalnich xen.svetel bixenony???To nejak nepobiram... :o:o

No prece abych mel bixenony...

Myšleno asi jako předělat na xenon ještě tu dálkovou halogenku bych řekl...

• Autor

JJ, presne tak

Nesnasim ty paka co s tim sviti... Jezdim hodne v noci a par jsem jich jiz potkal, je to prasarna a za tu cenu jeste vetsi... Sorry ale muj nazor na vec! ;)

Hmmm..... mi přijde, že tady někdo neví co je bixenon a plete si ho s mlhovkou. :D

Bixenon je náhrada dvouvláknových žárovek (např. H4, tj. dvě lampy na jedné patici) a viděl jsem i homologované sady. Myslím, že teď i někdo takovou prodává na aukru.

Těch typů "bixenonů", co se prodává, je víc:

H4-2 xenon potkávací světla +halogen vlákno dálkové (výbojka a halogen na jedné patici)

H4-3 (elektromagn.posun v jedné komoře výbojky)

H4-4 bi-xenony tj. xenon světla i dálkové – v podstatě dvě sady (4 startéry) vyústěné do dvou dvoukomorových výbojek

Nesnasim ty paka co s tim sviti... Jezdim hodne v noci a par jsem jich jiz potkal, je to prasarna a za tu cenu jeste vetsi... Sorry ale muj nazor na vec! ;)

No voni taky dojezdej, uz jsem videl takhle koktu co mela prokoply svetla, a hadejte proc... byl to mistni, takze to hovado znam..

A na kolik vyjde prestavba na facelift+xenony. Asi docela ranec ne?

Tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18124 v exterieru se mužeš podívat kolik za tu přeztavbu na facelift kdo dal. Od 8 - 15tis. podle toho co koupíš nové a co staré (misto světel budeš mít dodělání regulace) + 11tis Xenony. Takže tak 19-26.

Takže docela ranec, ale zase to není tak ztracená investice pak to auto lépe prodáš.

• 2 týdny později...

no s tim lepsim prodavanim nevim nevim..

ale prestavba se da podle me zvladnout i pod tech dvacet teda ;)

Mě to vyšlo zatim na 10t,ale zatim nemám dynamickou regulaci. :(

• Autor

no jo, ale ty uz si mel i predtim facelift a to ja nemam, takze bych musel predelavat vsechno

no jo, ale ty uz si mel i predtim facelift a to ja nemam, takze bych musel predelavat vsechno

no tak to ti poradim ... nech si to bouchnout a zaplatit od pojistovny ... ja jsem to tak udelal i kdyz ten tukec nebyl umyslny

• Autor

no tak to ti poradim ... nech si to bouchnout a zaplatit od pojistovny ... ja jsem to tak udelal i kdyz ten tukec nebyl umyslny

No tak umyslne se mi to delat vazne nechce, ale rada taky zajimava...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.