Přejít na obsah

supr stranky

divx

Doporučené příspěvky

Je hezky, ze alespon nekdo podekuje... ;) Ja mam nazor stejny! ;) Dozvedel jsem se tu hodne veci, ktere bych jinak taky treba nasel, ale mnohem hure...

i ja se pridavam, hodnekrat mi toto forum uz pomohlo, at uz s nejakym tim navodem a nebo sem zde nasel lidi, kteri umi a vi co a jak, takze diky!! -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no moc novejch informací jsem tu nenašel :smich::smich::smich:

ale kamarádů spoustu :)

Ono je trapas, že většina se jen ptá, a pár lidí odpovídá a radí, ale jinak to asi nejde.

Možná Vám radícím třeba taky jednou poradíme, když ne s autem, tak s tím, čemu rozumíme.

Je tu dobře jinak bych tu nebyl... -_-

Odkaz ke komentáři

no moc novejch informací jsem tu nenašel :smich:  :smich:  :smich:

ale kamarádů spoustu :)

Ono je trapas, že většina se jen ptá, a pár lidí odpovídá a radí, ale jinak to asi nejde.

Možná Vám radícím třeba taky jednou poradíme, když ne s autem, tak s tím, čemu rozumíme.

Je tu dobře jinak bych tu nebyl... -_-

To je pravda. Ale mohlo by se zlepšit to, že když už někdo něco za pomoci druhých vyřeší tak by se stím měl pochlubit a měl ukázat výsledek pro ostatní. Spousta lidí si nechá poradit, ale výsledek, už neukáže a pak se stím musí další poprat znova.

Ale jinak supééér fórum :palec2: A hlavně to tu má uroveň. Když se podívám na TF tak tam si někdo řekne o radu a oni ho tam vyprudí jakou má kraxnu :D

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Takže hovorte tomu ako chcete (ritolez, pochlebovač), ale je to pravda. Toto fórum pomáha ľudom ako som ja. (laik). Dosť vecí som si vedel na aute spraviť aj sám (elektrika, bežná údržba). Ale boli situácie, kedy mi info z tohto fóra ušetrili peniaze za zbytočnú návštevu servisu. Takže len tak ďalej. A škoda že niečo podobné nemáme aj na Slovensku. B)

Odkaz ke komentáři

Takže hovorte tomu ako chcete (ritolez, pochlebovač), ale je to pravda. Toto fórum pomáha ľudom ako som ja. (laik). Dosť vecí som si vedel na aute spraviť aj sám (elektrika, bežná údržba). Ale boli situácie, kedy mi info z tohto fóra ušetrili peniaze za zbytočnú návštevu servisu. Takže len tak ďalej. A škoda že niečo podobné nemáme aj na Slovensku. B)

A víš kolik sloveského my zase nemáme tady v čechách? To vyjde na stejno ;)

Odkaz ke komentáři

Takže hovorte tomu ako chcete (ritolez, pochlebovač), ale je to pravda. Toto fórum pomáha ľudom ako som ja. (laik). Dosť vecí som si vedel na aute spraviť aj sám (elektrika, bežná údržba). Ale boli situácie, kedy mi info z tohto fóra ušetrili peniaze za zbytočnú návštevu servisu. Takže len tak ďalej. A škoda že niečo podobné nemáme aj na Slovensku.  B)

A víš kolik sloveského my zase nemáme tady v čechách? To vyjde na stejno ;)

:smich::smich::smich::smich: ani nevíš jakou máš pravdu :smich:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...