divx Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 chtel bych podekovat vsem co se straji o tyhle stranky protoze jsou moc SUPER vsecno tu je jak na dlani takze chlapy klobouk dolu a jen tak dal mejte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 další řitolez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Je hezky, ze alespon nekdo podekuje... Ja mam nazor stejny! Dozvedel jsem se tu hodne veci, ktere bych jinak taky treba nasel, ale mnohem hure... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) Je hezky, ze alespon nekdo podekuje... Ja mam nazor stejny! Dozvedel jsem se tu hodne veci, ktere bych jinak taky treba nasel, ale mnohem hure... Úplný souhlas s Davonem... Editováno: 7. Únor 2007, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Je hezky, ze alespon nekdo podekuje... Ja mam nazor stejny! Dozvedel jsem se tu hodne veci, ktere bych jinak taky treba nasel, ale mnohem hure... jj souhlas pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (editace) no moc novejch informací jsem tu nenašel ale kamarádů spoustu Editováno: 7. Únor 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Je hezky, ze alespon nekdo podekuje... Ja mam nazor stejny! Dozvedel jsem se tu hodne veci, ktere bych jinak taky treba nasel, ale mnohem hure... i ja se pridavam, hodnekrat mi toto forum uz pomohlo, at uz s nejakym tim navodem a nebo sem zde nasel lidi, kteri umi a vi co a jak, takze diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no moc novejch informací jsem tu nenašel ale kamarádů spoustu no nekdo ty informace musi prinest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no moc novejch informací jsem tu nenašel ale kamarádů spoustu no nekdo ty informace musi prinest jj to je fakt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no moc novejch informací jsem tu nenašel ale kamarádů spoustu Ono je trapas, že většina se jen ptá, a pár lidí odpovídá a radí, ale jinak to asi nejde. Možná Vám radícím třeba taky jednou poradíme, když ne s autem, tak s tím, čemu rozumíme. Je tu dobře jinak bych tu nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Je dobre,ze takove stranky existuji,diky za ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 no moc novejch informací jsem tu nenašel ale kamarádů spoustu Ono je trapas, že většina se jen ptá, a pár lidí odpovídá a radí, ale jinak to asi nejde. Možná Vám radícím třeba taky jednou poradíme, když ne s autem, tak s tím, čemu rozumíme. Je tu dobře jinak bych tu nebyl... To je pravda. Ale mohlo by se zlepšit to, že když už někdo něco za pomoci druhých vyřeší tak by se stím měl pochlubit a měl ukázat výsledek pro ostatní. Spousta lidí si nechá poradit, ale výsledek, už neukáže a pak se stím musí další poprat znova. Ale jinak supééér fórum A hlavně to tu má uroveň. Když se podívám na TF tak tam si někdo řekne o radu a oni ho tam vyprudí jakou má kraxnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 sem rad ze vetsina sdili stejny nazor jak ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 další řitolez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja myslim, ze je to male procento co zde pise, ze se jim tu libi, z tech co sem chodi... Ale chvaly bylo dost, asi to zamkneme ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 jj, lock, at si zase ti lide, ktere chvalime tolik nemysli!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 tsss...pet minut slavy je fuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Takže hovorte tomu ako chcete (ritolez, pochlebovač), ale je to pravda. Toto fórum pomáha ľudom ako som ja. (laik). Dosť vecí som si vedel na aute spraviť aj sám (elektrika, bežná údržba). Ale boli situácie, kedy mi info z tohto fóra ušetrili peniaze za zbytočnú návštevu servisu. Takže len tak ďalej. A škoda že niečo podobné nemáme aj na Slovensku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Takže hovorte tomu ako chcete (ritolez, pochlebovač), ale je to pravda. Toto fórum pomáha ľudom ako som ja. (laik). Dosť vecí som si vedel na aute spraviť aj sám (elektrika, bežná údržba). Ale boli situácie, kedy mi info z tohto fóra ušetrili peniaze za zbytočnú návštevu servisu. Takže len tak ďalej. A škoda že niečo podobné nemáme aj na Slovensku. A víš kolik sloveského my zase nemáme tady v čechách? To vyjde na stejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Takže hovorte tomu ako chcete (ritolez, pochlebovač), ale je to pravda. Toto fórum pomáha ľudom ako som ja. (laik). Dosť vecí som si vedel na aute spraviť aj sám (elektrika, bežná údržba). Ale boli situácie, kedy mi info z tohto fóra ušetrili peniaze za zbytočnú návštevu servisu. Takže len tak ďalej. A škoda že niečo podobné nemáme aj na Slovensku. A víš kolik sloveského my zase nemáme tady v čechách? To vyjde na stejno ani nevíš jakou máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 další řitolez hustý...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.