camron Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Dneska jsem po ježdění venku v tom hnusné vlhku objevil následující věc (viz. foto). Kdyby byla zpocená jedna lampa, tak si řeknu, že je někde netěsnost. Ale zpocené byly obě a to zcela stejně, jedna jako druhá (zrcadlově). Což už je divné. Nejvíce zarážející ale je, že tohle už jsou moje 2. origo zínony a dělaly to všechny to stejně i ty předtím (úplně stejně!) Kde je zakopán pes? Nechce se mi věřit, že by to bylo normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Mě se stalo to samý,a to když jsem v chladnějším počasí umyl auto.Byl jsem s tím i v servisu,kde zkoušeli těsnost a bylo to v pořádku.Prej je to normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.