Johanson Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 (O) Komfortka 1J0959799L KOUPÍM.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 hmmmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (O) Komfortka 1J0959799L KOUPÍM.Díky co takhle zkusit bazar a ne elektro???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Čau chtěl jsem se ještě zeptat když zháním komf.jedn. musí souhlasit celé číslo,nebo se může třeba na konci v posledním písmenu lišit ???Na mé je L,a na mě nabízející je Q??Prý je mnoho druhů,rád bych koupil tu správnou.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 VYŘEŠENO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 pro ostatní - to nejdůležitější je to poslední písmenko(a) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 pro ostatní - to nejdůležitější je to poslední písmenko(a) kua, ja som asi od macochy, ja ziadne nemam. na mna zostali len cisielka. a ze bratia ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 ano jedna je bez DO bez alarmu jen stahování oken a vedením CAN bus -3g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 ano jedna jebez DO bez alarmu jen stahování oken a vedením CAN bus -3g presne tak, ale mne taka staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 pro ostatní - to nejdůležitější je to poslední písmenko(a) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.