octaviaman Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 tady jsem zahlédl něco co by Vás někoho mohlo zajímat: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19452&st=50 Hledal jsem tady u nás a našel paní která se živí vyšíváním růzých prkotin.Chtěl jsem tedy jen informovat že například pokud by ste chtěli polštářek 30x30cm s fotkou vaší octavie,stál by 160kč!dále dělá paní zakázkové vyšívání z jakéhokoliv obrázku,udělá nášivky,polštáře ,dečky,vlaječky atd.pokud byste měl někdo zájem stačí se ozvat mohl bych to pro vás nechat udělat!nějaké látky paní má,pokud by byl special tak raději pošlete!je možno i fotky z cd tak stačí to lupnout sem nebo na octaviaman@seznam.cz já to hodím na cd a doběhnu tam s tím a po vyřízení ihned odesílám!Upozornuji že nabízím a vyžaduji jen slušná jednání,aby sme se pak nedohadovali jako v bazaru na černé listině! jinak jsem z Č.B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 S interierem pramalo spolecneho, co? Presouvam do Ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 myslel jsem to do interieru viz odkaz k čemu se to asi hodí,nebo myslíš že k motoru by to šlo lépe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 spíš do závad a poruch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 je fakt ze polstare decky a vlajecky to je jasnej interier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 polštářek do auta proč ne?dečku jsem myslel tu na plato kufru,vlaječky třeba s vaší octavii no a nášivky třeba na opěrky hlavy tak to celé do interiéru ne?sem nevěděl že když nabídnu něco užitečného pro někoho že se to někomu jinému bude zdát divné možná i k smíchu!v tom případě pardon! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 ale ne, kreativitě se meze nekladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 polštářek do auta proč ne?dečku jsem myslel tu na plato kufru,vlaječky třeba s vaší octavii no a nášivky třeba na opěrky hlavy tak to celé do interiéru ne?sem nevěděl že když nabídnu něco užitečného pro někoho že se to někomu jinému bude zdát divné možná i k smíchu!v tom případě pardon! Na srazu v Bech se domluvíme, něco mi leží už pár týdnů v hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 dobrá,jinakparáda ta tatra jsem taky tatrovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 dobrá,jinakparáda ta tatra jsem taky tatrovák Není nad to si zavzpomínat na staré tatrovácké časy Těším se na sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.