Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tady jsem zahlédl něco co by Vás někoho mohlo zajímat:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19452&st=50

Hledal jsem tady u nás a našel paní která se živí vyšíváním růzých prkotin.Chtěl jsem tedy jen informovat že například pokud by ste chtěli polštářek 30x30cm s fotkou vaší octavie,stál by 160kč!dále dělá paní zakázkové vyšívání z jakéhokoliv obrázku,udělá nášivky,polštáře ,dečky,vlaječky atd.pokud byste měl někdo zájem stačí se ozvat mohl bych to pro vás nechat udělat!nějaké látky paní má,pokud by byl special tak raději pošlete!je možno i fotky z cd tak stačí to lupnout sem nebo na octaviaman@seznam.cz já to hodím na cd a doběhnu tam s tím a po vyřízení ihned odesílám!Upozornuji že nabízím a vyžaduji jen slušná jednání,aby sme se pak nedohadovali jako v bazaru na černé listině!

jinak jsem z Č.B.

S interierem pramalo spolecneho, co?

Presouvam do Ostatni

• Autor

myslel jsem to do interieru viz odkaz k čemu se to asi hodí,nebo myslíš že k motoru by to šlo lépe? :D

spíš do závad a poruch :D

• 2 týdny později...

je fakt ze polstare decky a vlajecky to je jasnej interier :D

• Autor

polštářek do auta proč ne?dečku jsem myslel tu na plato kufru,vlaječky třeba s vaší octavii no a nášivky třeba na opěrky hlavy tak to celé do interiéru ne?sem nevěděl že když nabídnu něco užitečného pro někoho že se to někomu jinému bude zdát divné možná i k smíchu!v tom případě pardon!

ale ne, kreativitě se meze nekladou

polštářek do auta proč ne?dečku jsem myslel tu na plato kufru,vlaječky třeba s vaší octavii no a nášivky třeba na opěrky hlavy tak to celé do interiéru ne?sem nevěděl že když nabídnu něco užitečného pro někoho že se to někomu jinému bude zdát divné možná i k smíchu!v tom případě pardon!

Na srazu v Bech se domluvíme, něco mi leží už pár týdnů v hlavě -_-

• Autor

dobrá,jinakparáda ta tatra jsem taky tatrovák -_-

dobrá,jinakparáda ta tatra jsem taky tatrovák -_-

Není nad to si zavzpomínat na staré tatrovácké časy -_-

Těším se na sraz.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.