jsstanik Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Vy co máte vytlumeno, dával někdo z vás za reproduktor DYNAXORB ? Zajímá mě, jestli je to vůbec poznat, nebo to jsou vyhozené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Nikdo nemá zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Opravdu nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já to v autě mám. Vzhledem ke kvalitám instalace jsem to tam dal preventivně a ani mně nenapadlo zkoumat zvuk bez Dynaxorbu a s ním. Z tohoto důvodu jsem nic nepsal. Musel jsem se rozhodnout jestli utratím nebo ne. Když jsem se rozhodl utratit prostě jsem ho tam dal. Připadne mi jako nesmysl dvojmo skládat a rozebírat dveře a všechno zapojovat a rozpojovat jen proto abych se přesvědčil o smyslu na vlastní uši. Peníze už byly utracené. Koneckonců v rámci ceny instalace byla částka za Dynaxorb prčovní. Takhle bys měl taky přemýšlet. Stavíš takovou instalaci aby cena za dva čtverečky Dynaxorbu byla opodstatněná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 No konečně někdo. Já už mám dávno postaveno, jen se nudím, tak jsem přemýšlel, že bych to tam fláknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.