Přejít na obsah

All_01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    86
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 125 zobrazení profilu

Oznámení All_01

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Vzhledem k tomu, že před pár dny spadla cena z cca pěti tisíc, vzhledem k výbavě a předevšímn vzhledem ke kvalitě zvuku v kategorii rádií do 4000,- Kč zcela ojedinělé doporučuju JVC KD-G731 za 3790,- Kč (http://autoaudio.wsc.cz/DVD-radia/JVC/fr0.html).
  2. Já nic přemrštěnýho nevidím. Jak na tebou uvedených odkazech vidím dělá i Coner výprodej loňských modelů. Jen je jinak vyčíslený. Na svém odkazu uvádím "Sleva 15% z uvedených cen". To znamená že: CAB259 = 2542,- CAB309 = 3740,- CAB609 = 5092,- C109 = 4208,- .............. atd. Co je přemrštěné? Myslíš jejich škrtnuté ceny? Ty přece nehrají roli. Podstatné je kolik musí člověk vytáhnout z peněženky a jestliže mám na svém výprodeji uvedené ceny odečti z nich těch 15% a dostaneš se ke konečné ceně.
  3. Taky bych mohl leccos nabídnout. Třeba kombinaci Spectron SP-A2100 s bednou SPC300Z a montážní sadou HKAB-80. http://autoaudio.wsc.cz/Amps/Spectron/fr0.html http://autoaudio.wsc.cz/Boxes/Spectron/fr0.html http://autoaudio.wsc.cz/Sady/Sady.html CELKEM za 5500,- Nebo třeba něco z tohoto: http://autoaudio.wsc.cz/Vyprodej/fr2.html Případně zesilovač Spectron SPA2200Z s výprodejovou bednou Axton CAB309 za 6730,- Kč + montážní sada HKAB-80 zdarma. Tady najdeš test té bedny: http://autoaudio.wsc.cz/Testy/Axton/CAB309.jpg Možností je spousta. Navrhuju odzkoušené kombinace s velmi dobrým poměrem cena vs. výkon.
  4. Myslel jsem si, že je to něco spíš na odhlučnění. S těmi zesíky je to zhruba tak jak píšeš. Zvážil bych možnost pořídit 4kanálový zesík. Když projedeš weby výrobců tak zjistíš, že ceny dvoukanálů a čtyřkanálů z jedné modelové řady jsou stejné nebo hodně podobné. To by ti umožnilo pohánět kanály 1 a 2 přední reproduktory a můstkem kanálů 3 a 4 subwoofer. Na trhu jsou ovšem i pěti a šesti kanálové zesilovače, které zvládnou pohon kompletního osazení. Je to ale i o penězích, které chceš utratit. Ty budou výběr limitovat. S dimenzováním kabeláže ti můžu pomoct. Pokud chceš napiš mi na autoaudio@seznam.cz.
  5. Co je to za materiál? Jen tak od pasu bych řekl, že není zvolen nejvhodněji.
  6. To že je škodovácká navigace stará 7 let není zásluha ale průser. Zvlášť když to cpou do nových aut za neuvěřitelné příplatky. Jestli Pioneer někdy pájel digihry nevím. Že spoustu let umí jak audio tak i video včetně navigačních systémů vím jistě. Zkus někdy ty škodovácké hrůzy s těmi pioneery srovnat. Už jsi to někdy udělal? Já ano a co víc. Srovnával jsem to třeba s rycholstí, zpracováním a množstvím map dodávaných Navteq-em pro Becker nebo Sony navigace a také s Tom Tom One. Škodováckou katastrofu bych v autě nechtěl ani zadarmo. Další průser je to, že u navigace bratru za víc než 80 tisíc není v ceně ani jedna mapa. Za necelých 5000,- můžeš dokoupit dost problematické mapy ČR a Polska. Za tohle třeba Becker nabízí kompletní Up Grade firmwaru včetně map 37 států pro svoje mobilní navigace. V cenách těchto navigací při nákupu nového kusu je jak Firmware tak i vynikající mapy původní evropské 15-ky, zhruba 75% pokrytí střední Evropy a mapy s různým pokrytím východní části Evropy a Balkánu. Celkem mapy 37-mi států Evropy. O kvalitě českého hlasového navádění a displeje ani nemá cenu se zmiňovat. DX je v porovnání s tímhle živelná pohroma. Stejně by dopadlo srovnávání s navigacemi Tom Tom a Garmin a to jsou přístroje v cenách od 8000,- do cca 15000,- Kč. I ty ovšem dopadnou dost tristně ve srovnání s Pioneery z mých odkazů. Když jsi ze škodovácké navigace takhle odvázaný asi jsi při práci nic jiného neviděl. Přál bych ti vidět a slyšet multimediální systém s tou první spájenou navigací. Asi bys DX vyhodil i se Superbem.
  7. Nejsem MBčkář takže ty jejich příplatkové výbavy až tak moc neznám. Přes to mi to nedá. Nedávno jsem měl pod rukama příplatkovou záležitost navigaci DX se soundsystémem v Superbu. Můj osobní a velmi subjektivní verdikt je, že zvuk za tyhle prachy (cca 84.000,-) je naprostá katastrofa. Při naprostém ztlumení tohoto přístroje z repráků stejně něco lezlo a po několikerém ověření jsem došel k závěru, že se jedná o konstrukční zmršeninu. Dlužno dodat, že byl použit dost slušný externí zesilovač a že byl právě kvůli tomu úkazu několikrát měněn za různé lavnější i dražší typy. Odtud přesvědčení, že jde o chybu v konstrukci. Vybavení mapami bylo naprosto směšné. Za tuhle cenu by mě zařízení mělo nosit v nosítkách a cestou i krmit, napájet a číst mi pohádky. Zkuste se podívat co za menší prachy umí třeba tohle: http://www.basys.cz/produkty/pioneer/satel...otky/avic-hd3bt nebo za polovinu tohle: http://www.basys.cz/produkty/pioneer/satel...ednotky/avic-d3 Vyvložkovat palubku vždycky jde maxidot bych kvůli tomu všemu dost snadno obrečel. Ty škodovácký krámy mi přijdou neskutečně předražený. Vždyť i kdejaká mobilní navigace kolem desítky nabízí mnohem víc než cokoliv z navi přístrojů z MB.
  8. Ony by se za tu cenu (skoro) daly i komponentní reproduktory. http://autoaudio.wsc.cz/Kompo/Spectron/fr0.html
  9. S napájením to nemůžeš ošidit. Potřebuješ správně dimenzovaný napájecí kabel s připojením +pólu na baterku. Tento kabel musí být jištěný příslušnou pojistkou. Záporný pól stačí na kostru stejně "tlustým" kabelem.
  10. Určitě kup komponentní systém. Středobas dáš do původního umístění a výškáč kamkoliv jinam. Třeba do prostoru zrcátka, na palubku a pod. V balení komponentních systémů jsou i různé typy montážních domků, které takovou montáž umožní. Pokud jde o ten zesík tak ten potřebuješ k pasivnímu subwooferu. Axton AB20A, o kterém jsem se zmiňoval je aktivní subwoofer. Znamená to, že má zesilovač vestavěný takže už žádný další nepotřebuješ. Jen mu natáhneš signál a napájení. Můžeš se na něj podívat na mém webu ... http://autoaudio.wsc.cz/Boxes/Axton/fr0.html ... a když klikneš na obrázek můžeš si přečíst test té maličké bedýnky.
  11. DSKčka jsou katastrofální reproduktory. Hledejte repráky s menší montážní hloubkou než je 60 mm. Třeba Axton CAC2.6ES nebo AC2.6ES. Kdejaké rekukce pro fabku jsou tady: http://www.stualarm.cz/search.asp?EXPS=pla...;SearchType=all
  12. Přední repráky ve fabce jsou nýtovány na plastových podložkách. Ty vyhoď i s repráky. Buď si udělej nové z MDF desky nebo si kup nové plastové. Jestliže máš rozpočet cca 15000,- a chceš rádio s BT podívej se především na Pioneer DEH-P65BT. Jsou i levnější ale u některých (55BT) nebudeš mít plnohodnotné ovládání telefonování a u některých (většina ostatních v podobné ceně) budeš must dokupovat BT modul. U některých levnějších Kenwoodů je ten modul už v ceně. Osobně bych se na to ale vyprd. Jednak proto, že za rádiem není místa nazbyt a musel bys tam ten modul někam nacpat. Druhak je ten 65 BT velmi dobrý a jediné co od něj natáhneš je mikrofonek. Pokud jde o reproduktory a splnění cenového limitu doporučoval bych dopředu Axton CAC2.6ES (3750,-) ... http://autoaudio.wsc.cz/Kompo/Axton/fr0.html ... nebo novinku Axton AC26ES. Dozadu pak stejnou značku v koaxiálním provedení provedení 10 cm kvůli zachování jednotného charakteru zvuku vepředu i vzadu ... http://autoaudio.wsc.cz/Koax/Axton/fr0.html ... Do rozpočtu se vejdeš a bude to dost slušné. Pokud ještě trochu vytlumíš dveře dostaneš z toho i docela basy. Subwoofer to nenahradí v žádném případě ale budeš hrát a časem uvidíš jestli budeš subwoofer chtít. Hodil by se tam maličký aktivní box Axton AB20A.
  13. Do fabky potřebuješ 16-ky reproduktory s nízkou montážní hloubkou pod 60 mm. Dál je to všechno jen o penězích. Zkus nastínit v jaké cenové kategorii se chceš pohybovat.
  14. Tajný zásoby nemám a dodám těch JVC kolik kdo chce. Vyprodaný (aspoň u mne) rozhodně nejsou. Abych byl ale naprosto přesný. Mám nějaká JVC KD-G722 tedy jen černé. Stříbrné došly ale spolehlivě můžu říct, že budou. Jak říkám. V této ceně není na trhu lepší rádio.
  15. Doporučil bych JVC KD-G721 (722 - černé). za tyhle prachy nejlepší rádio na trhu. http://autoaudio.wsc.cz/DVD-radia/JVC/fr0.html Neřekl bych ale, že paňasy jsou strašný rádia. Pokud jsi nijak neupravil uložení reproduktorů dost se to na zvuku podepsalo.
×
×
  • Vytvořit nový...