Publikováno Únor 12, 200718 r Prosím,mohli byste mě pomoct,hledám fotky dvoubarevnýho corrda,co bývá v česku na srazech.Nemužu ho najít,pomožte,díka(byl i v Tuning magazinu)
Únor 13, 200718 r Prosím,mohli byste mě pomoct,hledám fotky dvoubarevnýho corrda,co bývá v česku na srazech.Nemužu ho najít,pomožte,díka(byl i v Tuning magazinu) Myslíš Corrado Honzy Schneidera...?
Únor 14, 200718 r jj,je to masakr největšího kalibru,máš link na náky fotky? mam o nem DVD myslim nekde....je tam jeho predstaveni a nejaky pokec k tomu...
Únor 14, 200718 r jj,je to masakr největšího kalibru,máš link na náky fotky? Projdi si třeba galerii sezóny 2006 na http://www.tuningcup.cz - tam je toho ranec. No a představení Corrada bylo na DVD z Tuning Magazinu No. 04 (tuším 03/2006)
Únor 14, 200718 r Pánové, nezlobte se na mě, ale Corrado je nádherné auto v originálním stavu. Tento kus, stejně jako ostatní tjůningy mi přijdou jako zprzněniny. Ono taky sehnat Coro v originálním stavu asi dneska bude docela umění.
Únor 14, 200718 r Autor Pánové, nezlobte se na mě, ale Corrado je nádherné auto v originálním stavu. Tento kus, stejně jako ostatní tjůningy mi přijdou jako zprzněniny. Ono taky sehnat Coro v originálním stavu asi dneska bude docela umění. Mužeš mi říct konkrétně co se ti nelíbí? Docela by mě to zaajimalo
Únor 15, 200718 r Autor Tak já myslím, že jsem to napsal 14.2.2007 v 17:03 hod... Chtěl bych vědět,co se ti na něm zdá sprasenýho?
Únor 15, 200718 r Tak já myslím, že jsem to napsal 14.2.2007 v 17:03 hod... Chtěl bych vědět,co se ti na něm zdá sprasenýho? Tak já to napíšu ještě jednou, abys to pochopil. Corrado je pro mě nejkrásnější v originálním stavu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.