///M5 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Máte někdo zkušenosti s reproduktory značky Sinus Live? Kamarád přemýšlí o SL-130 tak jestli není lepší koupit něco jiného, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ...zkušenosti...jen ty dobré.Za tu cenu jsou to dobře hrající reproduktory i když jsem dával 13cm Phonocar http://www.fancarhifi.unas.cz/reproduktory/2-613.jpg za 710,- a byl jsem mile překvapený.Pokud je to montáž do původních inst. míst tak bude potřebovat distanční rámeček aby koax. nanarážel do plastu.Rámeček cca 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Dík za info, není to do škodovky. Editováno: 13. Únor 2007, autor: ///M5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Máte někdo zkušenosti s reproduktory značky Sinus Live? Kamarád přemýšlí o SL-130 tak jestli není lepší koupit něco jiného, dík. Měl jsem je ve dvou Renaultech. Jsou v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.