Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám totaz.Existuje nějaký chrompaket??Nikde v Etce jsem ho nenašel pouze na stránkách Allesia.

no myslim, ze byl pripravovan presne jak ma allesio na strankach ale pak z nej seslo ale nevim - snad ze by kvuli cene?

• Autor

kvůli ceně myslím asi ne.Dnes mi to od Allesia přišlo a byl jsem tedy dost zklamán.Je to normální nástřik stříbřenky+přelakováno.S matným chromem nic společného a kvalita taky stojí za prd

je to tak rok zpet, co jsem neco s Allesiem řešil a jen tak mezi řečí padlo, že dělá na chrompacketu, takže jsem nabyl dojmu, ze to je jeho vlastní práce...ale nevim, asi by se měl vyjádřit on

• Autor

poslal mi mail,že chrompaket VW zatrhlo

no to je pěkný. Takovej "chrompaket" si udělám doma ve sklepě sám. :o

Já ten chrompaket od Alesia mám a líbí se mi to.Jo to stejný zpracování jako rámeček kolem rádia v RS.

• 1 měsíc později...

??? dyt to je ten od Alesia kterej tady kluci řešili

• 6 měsíců později...
Já ten chrompaket od Alesia mám a líbí se mi to.Jo to stejný zpracování jako rámeček kolem rádia v RS.

mouhu tě poprosit o fotky toho chrom paketu?přemyšlím zda mam čí nemám si ho pořídit.Dik!

mouhu tě poprosit o fotky toho chrom paketu?přemyšlím zda mam čí nemám si ho pořídit.Dik!

super chrom paket má superb, imitácia brúseného hlinika + lesklý lak. Super také niečo by som chcel do okty2. Písal som aj Alesiovi, či také niečo nevie zohnať, eventuelne vyrobiť.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.