Publikováno Únor 13, 200718 r Mám totaz.Existuje nějaký chrompaket??Nikde v Etce jsem ho nenašel pouze na stránkách Allesia.
Únor 13, 200718 r no myslim, ze byl pripravovan presne jak ma allesio na strankach ale pak z nej seslo ale nevim - snad ze by kvuli cene?
Únor 13, 200718 r Autor kvůli ceně myslím asi ne.Dnes mi to od Allesia přišlo a byl jsem tedy dost zklamán.Je to normální nástřik stříbřenky+přelakováno.S matným chromem nic společného a kvalita taky stojí za prd
Únor 13, 200718 r je to tak rok zpet, co jsem neco s Allesiem řešil a jen tak mezi řečí padlo, že dělá na chrompacketu, takže jsem nabyl dojmu, ze to je jeho vlastní práce...ale nevim, asi by se měl vyjádřit on
Únor 13, 200718 r Já ten chrompaket od Alesia mám a líbí se mi to.Jo to stejný zpracování jako rámeček kolem rádia v RS.
Březen 26, 200718 r A co třeba originál http://auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx ty jseš jouda No jak už jsem psal u červených světýlek
Říjen 13, 200717 r Já ten chrompaket od Alesia mám a líbí se mi to.Jo to stejný zpracování jako rámeček kolem rádia v RS. mouhu tě poprosit o fotky toho chrom paketu?přemyšlím zda mam čí nemám si ho pořídit.Dik!
Říjen 15, 200717 r Já ten chrompaket od Alesia mám a líbí se mi to.Jo to stejný zpracování jako rámeček kolem rádia v RS. mouhu tě poprosit o fotky toho chrom paketu?přemyšlím zda mam čí nemám si ho pořídit.Dik! super chrom paket má superb, imitácia brúseného hlinika + lesklý lak. Super také niečo by som chcel do okty2. Písal som aj Alesiovi, či také niečo nevie zohnať, eventuelne vyrobiť.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.