cosby Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Mám totaz.Existuje nějaký chrompaket??Nikde v Etce jsem ho nenašel pouze na stránkách Allesia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 no myslim, ze byl pripravovan presne jak ma allesio na strankach ale pak z nej seslo ale nevim - snad ze by kvuli cene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 kvůli ceně myslím asi ne.Dnes mi to od Allesia přišlo a byl jsem tedy dost zklamán.Je to normální nástřik stříbřenky+přelakováno.S matným chromem nic společného a kvalita taky stojí za prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 je to tak rok zpet, co jsem neco s Allesiem řešil a jen tak mezi řečí padlo, že dělá na chrompacketu, takže jsem nabyl dojmu, ze to je jeho vlastní práce...ale nevim, asi by se měl vyjádřit on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 poslal mi mail,že chrompaket VW zatrhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 no to je pěkný. Takovej "chrompaket" si udělám doma ve sklepě sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Já ten chrompaket od Alesia mám a líbí se mi to.Jo to stejný zpracování jako rámeček kolem rádia v RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 A co třeba originál http://auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 ??? dyt to je ten od Alesia kterej tady kluci řešili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 A co třeba originál http://auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx ty jseš jouda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 A co třeba originál http://auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx ty jseš jouda No jak už jsem psal u červených světýlek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Já ten chrompaket od Alesia mám a líbí se mi to.Jo to stejný zpracování jako rámeček kolem rádia v RS. mouhu tě poprosit o fotky toho chrom paketu?přemyšlím zda mam čí nemám si ho pořídit.Dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozko Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Já ten chrompaket od Alesia mám a líbí se mi to.Jo to stejný zpracování jako rámeček kolem rádia v RS. mouhu tě poprosit o fotky toho chrom paketu?přemyšlím zda mam čí nemám si ho pořídit.Dik! super chrom paket má superb, imitácia brúseného hlinika + lesklý lak. Super také niečo by som chcel do okty2. Písal som aj Alesiovi, či také niečo nevie zohnať, eventuelne vyrobiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.