Georg Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak sem hodím kámošův kšeft http://www.mobilka-servis.cz/ Taky se to jmenuje mobilka, ale nemá to nic společného ani s mobilkou ani s mobilky! Je to seriózní podnikatel. A v elektronice se kurevsky vyzná. Jinak podniká dneska už v hodně věcech, nejen kolem mobilů. Mimochodem třeba baterky do mobilů, tak ty než prodá, tak všechny testuje a špatné rovnou vrací dodavateli/výrobci. A že těch baterek vrací fest. Je vybavenej velice slušnou servisní technikou, do těchhle věcí investuje ranec. No,teda nevim...,ale ten jeho web.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 si to přečti investuje balík do jinejch věcí a už mu nezbude na pořádnej web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Já bych si z internetového obchodu telefon, elektroniku, boty, oblečení a podobné nikdy nekoupil. Už jsme sice kupovali učebnice a jiné knihy a byli jsme spokojeni. Myslím si, že to, co na jedné straně ušetřím na ceně výrobku, zaplatím za poštovné. Takže radši zajdu do obchodu a koupím si to přímo. Proc??Ja z 90ti % nakupuju co jde z netu...Ale je nakupovat a nakupovat...Jasne ze je potreba kupovat od firem,ktere maji uz jmeno a jsou na ne kladne recenze...Ne,ze si koupim mobil,abych usetril nekde 500 kacek od takove firmy,jako je Satron,mobilky a jejich podvodne spolecnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 si to přečti investuje balík do jinejch věcí a už mu nezbude na pořádnej web Hm...Tady bych si ja osobne nic nekoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak ja se budu modlit...no ja sem prisel rek jakej mam vyber a oni mi rekli co je nejlepsi z toho podle parametru a testu se trefili, cirou nahodou mozna hihi tak uvidime jinak koupil sem tam dva samsungy sgh D900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 jestli pak jsi byl dnes na pošta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak sem hodím kámošův kšeft http://www.mobilka-servis.cz/ Taky se to jmenuje mobilka, ale nemá to nic společného ani s mobilkou ani s mobilky! Je to seriózní podnikatel. A v elektronice se kurevsky vyzná. Jinak podniká dneska už v hodně věcech, nejen kolem mobilů. Mimochodem třeba baterky do mobilů, tak ty než prodá, tak všechny testuje a špatné rovnou vrací dodavateli/výrobci. A že těch baterek vrací fest. Je vybavenej velice slušnou servisní technikou, do těchhle věcí investuje ranec. No,teda nevim...,ale ten jeho web.. on se taky nesoustředí na prodej po netu, vlastně ani na prodej telefonů taky moc ne, protože ho živí služby. Sice prodává telefony, ale jak říká, z prodeje tydlifounů by se neuživil. Ale na servisu a jiných službách má ranec. A na elektroniku je fakt fachman. Ono už jako za pubertálním hošíkem se za ním sjížděli lidi z širokého okolí se svými elektroproblémy. Je sice "jen" elektrostředoškolák, ale vždycky mně bavilo, jak za ním s různými problémy jezdili i jeho spolužáci s elektroVŠ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Znáte http://www.mobilkuryr.cz/ ? Je na ně spoleh? Abych zase nenaletěl. Jeden telefon tam od nich už máme zatim v pohoděl. Nikde jsem negativní zkušenost neslyšel tak snad budou dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 (editace) Pozor ZMRDI si přejmenovali internetový obchod!! Na http://www.cz-mobilky.cz/ . Tady je reportáž o zmrdech http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=25.02.20...JUDO&238v=49980 Tady přidávám mail aby si ho vzal nějakej spam robot objednavky@mobilky.cz reklamace@mobilky.cz objednavky@mobilky.cz praha@mobilky.cz . Editováno: 26. Únor 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Znáte http://www.mobilkuryr.cz/ ? Je na ně spoleh? Abych zase nenaletěl. Jeden telefon tam od nich už máme zatim v pohoděl. Nikde jsem negativní zkušenost neslyšel tak snad budou dobrý. Kupoval jsem si u nich mobil asi před třema rokama. Po půl roce mi ho bohužel ukradli a já protože jsem měl i služební, jsem si už nový nekoupil. Takže zkušenost jak by se chovali např. při reklamaci atp. bohužel nemám. Ale v bývalé práci si od nich více lidí koupilo mobil a nikdy jsem na ně nic špatného neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Znáte http://www.mobilkuryr.cz/ ? Je na ně spoleh? Abych zase nenaletěl. Jeden telefon tam od nich už máme zatim v pohoděl. Nikde jsem negativní zkušenost neslyšel tak snad budou dobrý. Herdek, teď čtu tohle vlákno od začátku a všiml jsem si, že ty mobilky.cz sídlí v Rumunský 9. Na stejný adrese ale sídlí i mobilkuryr, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Znáte http://www.mobilkuryr.cz/ ? Je na ně spoleh? Abych zase nenaletěl. Jeden telefon tam od nich už máme zatim v pohoděl. Nikde jsem negativní zkušenost neslyšel tak snad budou dobrý. Herdek, teď čtu tohle vlákno od začátku a všiml jsem si, že ty mobilky.cz sídlí v Rumunský 9. Na stejný adrese ale sídlí i mobilkuryr, ne? Mobilkurýr má adresu ve stejné ulici, ale jinde blíže k tomu kostelu,a vypadá že je seriozní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 no ja od nich mam nokii N73 na splatky, zaplatil sem zatim polovinu z 10ti splatek a telefon vypada funkcni....takze radite hned jak splatim prodat, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 takze radite hned jak splatim prodat, jo? Lepší varianta je prodat a pak splatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) ty kráso tak já jsem taky jeden co od nich founa teda už nemá koupil ho ode mne kolega z práce je to v-čkovej foun a při zavřeném stavu mu padá signál jakmile se otevře tak je to OK...říkal, že s tím zajde do SE servisu a uvidí se Editováno: 27. Únor 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 říkal, že s tím zajde do SE servisu a uvidí se Tam ho pošlou k prodejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 hmm takže je to v pr..... hned mu řekli no firma satron udělala podvod a telefon Vám opravíme, ale zaplatíte si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 my od nich meli dva telefony ( jeden stale jeste mame ), obe NOKIE...prvni zacalo blbnou asi po 2 dnech podsviceni displeye a tlacitek, ale jen obcas, no stejne sme ho nakonec prodali a tedka mame uz skoro pul roku NOKII N73 a ta zatim slape celkem obstojne, tak doufam, ze to vydrzi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 bracha ma myslim od mobil kuryr a pohoda...ale nevim to jiste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.