DCSpeedy Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Zdravim pánové, už je to přes rok a půl, takže předpokládám, že už ste ten problém vyřešili...u čeho ste skončili ? Mam to samý. 81kw 2003 z ničeho nic mi při akceleraci začíná něco bušit do podlahy. Jinak nic - neutrál a brždění ok... Jo a taky pokud zatáčim doleva tak klid, doprava je tomírnější a pokud jedu rovně, tak to tluče už dost no. Z toho co sem tu pročet, tak mam podezření na vnitřní kloub, ale v author servisu když sem jim to dal a zeptal se na cenu, tak začali mlžit a prý od 2 do 6tis za materiál a tak min litr za práci, takže na to pudu jinak. Koupim díl a nechám si to někde vyměnit. Koukal sem ale na netu na ty díly a je tu na výběr opravdu mnoho výrobců. Ceny od 800 do 5000 máte s tim nějake zkušenosti ? Origo vs neorigo ? Díkes za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kub1k škoda Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 (editace) ahojte..chci se zeptat..vyměnil jsem přední kotouče a desky po ujetí asi 100Km se mi začalo ozyvat docela silné mlácení jakoby kov na kov. a Dělá to jen když vyřadím na neutrál a nebo když nechám rychlost a deceleruji.Když brzdím nebo když prudce přidám plyn nic. Jen když prostě jedu s vřazenou rychlostí nebo deceleraci tak to hrozně mlátí od levého předního kola..poradíte mi děkuji? octavia 1 1,9 TDI 66Kw Editováno: 23. Únor 2014, autor: Kub1k škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.