sarejhavli Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Koupil jsem Octavii combi r.v.2000 ( mod.2001) s autoradiem MS 411 (CD). V návodu jsem se dočetl, že je možno k tomuto rádiu připojit CD měnič nebo jiný externí zdroj, např CD přehrávač. Chtěl bych k tomuto rádiu přpojit přehrávač MP3, resp. provést přípravu pro jeho jednoduché připojování přes propojovací kabely. Má někdo již s tímto zkušenost, zda a jak to lze provést ? To je první dotaz. A druhý, jak lze toto radio demontovat. Nedostal jsem při koupi vytahovák a mé dosavadní pokusy s různými dráty selhaly. Dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 v sekci interier mažu, prosím příště nezakládej dvě témata !!!!!! je to zbytečný a jak sám vidíš, stejně bude smazáno, jen trochu přiděláváš starosti adminům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Jak je libo, i když tak trochu nechápu proč. Lidičky, kteří jdou do sekce Interiér nemusí zákonitě jít též na sekci Autohifi a přesto mi mohou pomoci. Ale to je pouze můj a asi odlišný názor !! Zdravím Havli PS- spíše než toto bych očekával, že mi jako admin poradíš, kde bych se mohl ( třeba v historii vašeho fóra) s tímto problémem setkat a sehnat info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.