Přejít na obsah

MS411

Doporučené příspěvky

Koupil jsem Octavii combi r.v.2000 ( mod.2001) s autoradiem MS 411 (CD).

V návodu jsem se dočetl, že je možno k tomuto rádiu připojit CD měnič nebo jiný externí zdroj, např CD přehrávač. Chtěl bych k tomuto rádiu přpojit přehrávač MP3, resp. provést přípravu pro jeho jednoduché připojování přes propojovací kabely. Má někdo již s tímto zkušenost, zda a jak to lze provést ? To je první dotaz. A druhý, jak lze toto radio demontovat. Nedostal jsem při koupi vytahovák a mé dosavadní pokusy s různými dráty selhaly. Dík za pomoc :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak je libo, i když tak trochu nechápu proč. Lidičky, kteří jdou do sekce Interiér nemusí zákonitě jít též na sekci Autohifi a přesto mi mohou pomoci. Ale to je pouze můj a asi odlišný názor !! Zdravím Havli

PS- spíše než toto bych očekával, že mi jako admin poradíš, kde bych se mohl ( třeba v historii vašeho fóra) s tímto problémem setkat a sehnat info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...