Publikováno Únor 21, 200718 r potřebuju poradit jestli jdou vyndat ty cerne listy z předního nárazníku,ale abych je neponičil.Potřebuju je tam vrátit potom zpět.Diky za všechny rady
Únor 21, 200718 r nic zvlastniho,jen budu davat do barvy.Diky za rady jak jako do barvy? Pochlub se :-)
Únor 22, 200718 r nic zvlastniho,jen budu davat do barvy.Diky za rady jj, to schvaluju, autíku to moc prospěje
Únor 22, 200718 r Autor nic zvlastniho,jen budu davat do barvy.Diky za rady jak jako do barvy? Pochlub se :-) proste predni naraznik bude skoro selej v barve krome spodku.Listy se zbrousi a budou hladke jako naraznik.
Únor 27, 200718 r Trošku OT, v čem jsou jiné dveřní lišty RS od normalnich krom toho že jsou v laku? spousta lidi se na to pta a ja zatim rozdil nezpozoroval, dik
Únor 28, 200718 r BadyS - bežné lišty sú matné a majú v reze taký pologuľatý profil (pri lakovaní sa ale obvykle povrch pokryje plničom a vyhladí). Tie RS lišty majú v reze taký trojuholníkový profil.
Únor 28, 200718 r BadyS - bežné lišty sú matné a majú v reze taký pologuľatý profil (pri lakovaní sa ale obvykle povrch pokryje plničom a vyhladí). Tie RS lišty majú v reze taký trojuholníkový profil. díky
Únor 28, 200718 r nevím, co stojej ty RS, ale normální jsou za 900,-, tak jsem je nechal stříknout a ani jsem netušil, že RS jsou jiný. Předek jsem dal taky komplet do barvy i ze spodkem a určitě to vypadá líp. Ted ale jde i to dolu a bude tam origo RS.
Únor 28, 200718 r to je pravda, ja ty puvodni urval pri koizi se svodidly tak jsem si tam nechal dat ty RS asi me ani nenapadlo ty puvodni nalakovat,ale je pravda ze se to z dalky tezko pozna............... priste vice myslet a usetrit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.