Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

:disgust: zdravim,resim problem s oct.1,6 prosim muzete mi nekdo poradit jaky ma byt odber proudu pri zamknutem,odemknutem atd. autu???

Kamarad si stezuje ze mu vydrzi bat.cca.mesic.(bat.je nova).

<_<

Vloženo

no jsem trochu zmaten z rozsahu meho Amper metru....to bude zakladni problem...

V.A.G mi vyjel tyto chby je mozne ze by to melo vliv na vybijeni baterie???? :unsure:

1362-zkrat na kostru

1389-zkrat na kostru

00928

00912

00930

na R.J motoru to hodilo chybu

00668

Muzete mi prosim nekdo blize popsat tyto zavady,ci reseni jejich odstraneni...Diky ;)

Vloženo

00668 - palubne napatie - svorka 30

pricina - napatie na baterke <9.5V - bud je vadny, alebo vadny alternator alebo regulator, je zapnutych viac el. spotrebicov, visi rele priameho vstrekovania

01362 - spinac zadneho veka kufru - zavriet F124 zkrat na kostru

01389 - spinac pre zadne veko, pozri si konektor

skrat to vybijanie vzdy moze ovplyvnit ...

Vloženo

visi rele priameho vstrekovania-prosim te ma na to vliv chod motoru?Motor hrozne skube ve volnobehu,(brni ti cele telo) volnobeh drzi ale s motorem to skube.... :unsure:

Vloženo (editace)

No, tak zrovna včera večer mi to taky něco vyštavilo baterčičku, kterou mám cca 8měs.... úplně totál..... auto stálo 2 dny :disgust:, někde jsem zaslechl, že snad občas se zblázní počítač....ale nevím....

Editováno: , autor: Tompo
Vloženo

No,ja mam odber skoro 0,5A coz je moc to spadne po vyndani pojistky c.14 (centralni zam.,osvetleni,okna).Diag.ukazala chybu u 5dv. tak je zkusim odpojit a uvidim jestli odber klesne....

S tou R.J. se mi to nezda,bud je spatna a vag by to mel ukazat nebo funguje.....

-ale,mozne je vse :unsure:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...