kodemi.:R Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Zdar kluci,mel bych prozbu .. Neumí nekdo trochu stimto systémem? Jede na to hodne webu jako octavia http://octaviaclub.cz/test/ http://www.tuningclub-ul.com/ Kdo stim teda umí? nejlip nahazet tam new template,balicky atd .. Děláme web pro náš severočeskej škoda club ale chcem aby to beželo na joomle .. Hosting mame od tuning fora .. Nejaky dobrý lidi by se tu snad našli .. Diky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 tak už jsem to zprovoznil a prej že to nejde .. co na to řikate? http://www.severocesky-skodaclub.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 zatim jsem tam nic nenašel ,jen sekce O NÁS mi nesedí, první článek a už jsou v něm sprostý slova . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 To jo, to je hustej text Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 děkuju zatim se na tom pracuje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 kde najdu na těch stránkách členy a jejich auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 kde najdu na těch stránkách členy a jejich auta ? jak sem řikal tak se na tom pracuje členove jsou a je jich dost jen sem zatim nepřišel jak udelat jejich seznam,pracuje se na tom .... Starej web stal za how*o .. copak chtel by si se přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 neni problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 rád bych viděl do jaké společnosti přivedu ten muj škopek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 (editace) převladají tam staré šroty samá šade,jedna fabie,par favoritu,dve feldy,jedna OIRS Ale jinak super společnost .. na srazech prdel no proste super Editováno: 25. Únor 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 uz jsem dodelal galerii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.