Harley1006 Vloženo 24. Únor 2007 Vloženo 24. Únor 2007 Muzete mi poradit kde je nejaky prostup z motoroveno prostoru do interieru???Potrebuji protahnout 2 kabely dovnitr a nevim kudy..... Diky.... Citovat
Jirik.DC Vloženo 24. Únor 2007 Vloženo 24. Únor 2007 Vlevo v rohu je průchodka z interiéru do motoru.. Možná to bude chtít vyndat baterku, aby ses k ní líp dostal, ale určitě ji najdeš..koukni se podél svazku, který tam vede z E-boxu a tak.. Jinak v interiéru ji uvidíš, když vyndáš spodní díl palubky na straně pod volantem a teď si nejsem jistý, jak je vysoko, ale nahmátneš ji. Jinak na ní jsou takové "bobky" pro dodatečné protažení dalších drátů, ty jsou vidět na straně od motoru. Jde to zevnitř buď propíchnout nebo ho od motoru opatrně odstřihneš..já tam protáhl kablík k napájení HF do E-boxu a pak jsem to kolem ještě otmelil.. Citovat
Harley1006 Vloženo 25. Únor 2007 Autor Vloženo 25. Únor 2007 Díky ooooo velký.Lepší rada snad již nebyla mozna....... Citovat
Diamant Vloženo 25. Únor 2007 Vloženo 25. Únor 2007 Presne tak, baterka musí von, ale inak je tam celkom dobrý prístup. Citovat
jirkaK Vloženo 27. Únor 2007 Vloženo 27. Únor 2007 kdyby to nešlo, tak já mám takovej šikovnej, asi půlmetrovej vrták Citovat
Harley1006 Vloženo 28. Únor 2007 Autor Vloženo 28. Únor 2007 Slo to ,ale diky ze jsi si vzpomel,na vrtak jsem v tom dumani uplne zapomel. Taky majzlik a kladivo se vzdy hodi vozit v kufru.... Citovat
jirkaK Vloženo 28. Únor 2007 Vloženo 28. Únor 2007 pořád lepší majzlík a kladivo v kufru, než srp a kladivo za prdelí Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.