Publikováno Únor 24, 200718 r Muzete mi poradit kde je nejaky prostup z motoroveno prostoru do interieru???Potrebuji protahnout 2 kabely dovnitr a nevim kudy..... Diky....
Únor 24, 200718 r Vlevo v rohu je průchodka z interiéru do motoru.. Možná to bude chtít vyndat baterku, aby ses k ní líp dostal, ale určitě ji najdeš..koukni se podél svazku, který tam vede z E-boxu a tak.. Jinak v interiéru ji uvidíš, když vyndáš spodní díl palubky na straně pod volantem a teď si nejsem jistý, jak je vysoko, ale nahmátneš ji. Jinak na ní jsou takové "bobky" pro dodatečné protažení dalších drátů, ty jsou vidět na straně od motoru. Jde to zevnitř buď propíchnout nebo ho od motoru opatrně odstřihneš..já tam protáhl kablík k napájení HF do E-boxu a pak jsem to kolem ještě otmelil..
Únor 28, 200718 r Autor Slo to ,ale diky ze jsi si vzpomel,na vrtak jsem v tom dumani uplne zapomel. Taky majzlik a kladivo se vzdy hodi vozit v kufru....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.