VendaRS Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Chci jse jen zeptat.Už jste nekdy dostali pokutu za to,že máte nomontovaný laděný vejfuk.Já ho mám asi týden a už jsem ji dostal.Normalně jsem jim předložil doklad o atestu a stejně jse se mnou vůbec nebavili.Je to vůbec možný,aby to mohli pokutovat.Nechtěl jsem se s nima hádat protože mám na octě víc takovejch věcí který atest vůbec nemaji,ale těch jsi nevšimli. Žádnou pokutu Ti za homologovanou věc dát nemohou.Nestačí ale kus papíru.Homologace musí být vyznačena přímo na dílu.Potom nejseš ani povinen dokladovat nějaký atestem.K tekovýmto věcem je dobý zná vyhlášku 341/2002 o tech.způsobilosti. a podm.provozu... Další věc je,že Ti to je celý na pikaču,když Tě potom setřou za něco jinýho. No já sem montoval křídlo WRC a pak sem jel na STK křídlo má na sobě vyražený atest a na technickej mi řekli že to mi udělá jakejkoli maník za 15 min. , ale technickou sem prolez napsal ho do lehkejch závad a bylo, jinak taky na auto nedám nic bez atestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) No já sem montoval křídlo WRC a pak sem jel na STK křídlo má na sobě vyražený atest a na technickej mi řekli že to mi udělá jakejkoli maník za 15 min. , ale technickou sem prolez napsal ho do lehkejch závad a bylo, jinak taky na auto nedám nic bez atestu. Čísla homologací jsou udělaná tak,aby bylo zřejmé,že jsou z výroby. Součástí homologace je číslo na výrobku.Podle něj se velice jednoduše dá zjistit,jestli přísluší danému doplňku a zda deklarovaný výrobce takovou věc nechal schválit. S plky,že mi to někdo za pár minut atestem opatří bych ho poslal do patřičných míst.Buď Ti dokáže,že je falešnej nebo musí držet hubu.Moje zkušenosti s mechoši na STK jsou takové,že jsou to ještě větší tupci než švestky. Edit: Pro názornost např.číslo homologace pod kterým má schváleny některé výrobky Milotec. Editováno: 27. Únor 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Sorry ale musim reagovat na toto: " Moje zkušenosti s mechoši na STK jsou takové,že jsou to ještě větší tupci než švestky." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Sorry ale musim reagovat na toto: " Moje zkušenosti s mechoši na STK jsou takové,že jsou to ještě větší tupci než švestky." Dane to není k smíchu,ale k pláči.Ti co znám si asi chybějící sebevědomí léčí pocitem moci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 já mám SOIETU a homologaci má vyznačenou ze spodu. Je ale pravda, že jsem na něj čekal celý měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.