Přejít na obsah

relé pro čerpadlo tdi

doktor.j

Doporučené příspěvky

Potřebuji vědět kde je relé(jaké číslo ,kde ho njdu popř.schému),které vypíná naftu po vytažení klíčku,popřípadě kde na svorkovnici či pojistce najdu kontakt pro proměření(nevim jestli se to zemní či vypíná napětí). Předchozí majitel dělal nějaké úpravy a nějak to blbne. Zkoušel jsem imobilizer ,ale timto dle odborníků neni,tak jdu dále.Auto nechce někdy naskočit a někdy motor nevypne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřebuji vědět kde je relé(jaké číslo ,kde ho njdu popř.schému),které vypíná naftu po vytažení klíčku,popřípadě kde na svorkovnici či pojistce najdu kontakt pro proměření(nevim jestli se to zemní či vypíná napětí). Předchozí majitel dělal nějaké úpravy a nějak to blbne. Zkoušel jsem imobilizer ,ale timto dle odborníků neni,tak jdu dále.Auto nechce někdy naskočit a někdy motor nevypne.

rele ktery odpojuje naftu tam neni. ovlada to RJ.

Odkaz ke komentáři

ja tomu teda moc nerozumim, ale myslis, ze motor se vypina tim, ze mu prerusis privod paliva? Co spinaci skrinka?

Odkaz ke komentáři

Potřebuji vědět kde je relé(jaké číslo ,kde ho njdu popř.schému),které vypíná naftu po vytažení klíčku,popřípadě kde na svorkovnici či pojistce  najdu kontakt pro proměření(nevim jestli se to zemní či vypíná napětí). Předchozí majitel dělal nějaké úpravy a nějak to blbne. Zkoušel jsem imobilizer ,ale timto dle odborníků neni,tak jdu dále.Auto nechce někdy naskočit a někdy motor nevypne.

ja tomu teda moc nerozumim, ale myslis, ze motor se vypina tim, ze mu prerusis privod paliva? Co spinaci skrinka?

spínací skřínka dá spínaným napětím signál budíkům že je vypnuto

budíky po CAN motoru pošlou info o vypnutí ř.j. motoru a ta přeruší napětí na jehle v střikovacím čerpadle a ta zastaví přívod paliva

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...