doktor.j Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Potřebuji vědět kde je relé(jaké číslo ,kde ho njdu popř.schému),které vypíná naftu po vytažení klíčku,popřípadě kde na svorkovnici či pojistce najdu kontakt pro proměření(nevim jestli se to zemní či vypíná napětí). Předchozí majitel dělal nějaké úpravy a nějak to blbne. Zkoušel jsem imobilizer ,ale timto dle odborníků neni,tak jdu dále.Auto nechce někdy naskočit a někdy motor nevypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 to tohle nikdo neví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Mozno by nekdo poradil, kdybys to jinak podal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Potřebuji vědět kde je relé(jaké číslo ,kde ho njdu popř.schému),které vypíná naftu po vytažení klíčku,popřípadě kde na svorkovnici či pojistce najdu kontakt pro proměření(nevim jestli se to zemní či vypíná napětí). Předchozí majitel dělal nějaké úpravy a nějak to blbne. Zkoušel jsem imobilizer ,ale timto dle odborníků neni,tak jdu dále.Auto nechce někdy naskočit a někdy motor nevypne. rele ktery odpojuje naftu tam neni. ovlada to RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Potřebuji vědět kde je relé(jaké číslo ,kde ho njdu popř.schému),které vypíná naftu po vytažení klíčku,popřípadě kde na svorkovnici či pojistce najdu kontakt pro proměření(nevim jestli se to zemní či vypíná napětí). Předchozí majitel dělal nějaké úpravy a nějak to blbne. Zkoušel jsem imobilizer ,ale timto dle odborníků neni,tak jdu dále.Auto nechce někdy naskočit a někdy motor nevypne. ja tomu teda moc nerozumim, ale myslis, ze motor se vypina tim, ze mu prerusis privod paliva? Co spinaci skrinka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Potřebuji vědět kde je relé(jaké číslo ,kde ho njdu popř.schému),které vypíná naftu po vytažení klíčku,popřípadě kde na svorkovnici či pojistce najdu kontakt pro proměření(nevim jestli se to zemní či vypíná napětí). Předchozí majitel dělal nějaké úpravy a nějak to blbne. Zkoušel jsem imobilizer ,ale timto dle odborníků neni,tak jdu dále.Auto nechce někdy naskočit a někdy motor nevypne. ja tomu teda moc nerozumim, ale myslis, ze motor se vypina tim, ze mu prerusis privod paliva? Co spinaci skrinka? spínací skřínka dá spínaným napětím signál budíkům že je vypnuto budíky po CAN motoru pošlou info o vypnutí ř.j. motoru a ta přeruší napětí na jehle v střikovacím čerpadle a ta zastaví přívod paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.