ffee Vloženo 26. Únor 2007 Vloženo 26. Únor 2007 Nevíte někdo jak připojit k navigaci Škoda DX DVD?? Na navi je konektor. Připojil jsem na něj jednotlivé barvy a kostru. Obraz se objevil ale lítal jako by tam byla nastavená třeba špatná norma PAL atd. Zkoušel jsem na DVD dát i normu NTSC ale nic se nezměnilo. Ještě je na konektoru volný pin: CSYNC, VID-ON, a PAL/NTSC nevíte někdo co to jsou za piny? Nebo jak DVD na navigaci připojit?? Adaptéry se prodávají ale jsou příšerně drahé. Proto Vás prosím o nějaké schéma nebo radu. Předem děkuji všem. Citovat
MaD Vloženo 26. Únor 2007 Vloženo 26. Únor 2007 Co se týče konkrétního zapojení, tak netuším, ale z názvů pinů odvozuji: CSYNC: synchronizace obrazu, aby ti nelítal. VID-ON: netuším, zřejmě aktivace videosignálu, aby navigace věděla, že do ní nějaký signál jde. PAL/NTSC: volba normy, většinou je to tak, že když chceš PAL tak je ten pin připojený na kostru a když NTSC tak je ten pin na plus Citovat
ffee Vloženo 26. Únor 2007 Autor Vloženo 26. Únor 2007 Co se týče konkrétního zapojení, tak netuším, ale z názvů pinů odvozuji:CSYNC: synchronizace obrazu, aby ti nelítal. VID-ON: netuším, zřejmě aktivace videosignálu, aby navigace věděla, že do ní nějaký signál jde. PAL/NTSC: volba normy, většinou je to tak, že když chceš PAL tak je ten pin připojený na kostru a když NTSC tak je ten pin na plus Tak nějak jsem myslel že to bude. Je ale někde na DVD ten CSYNC? Mám na tom DVD i VGA OUT Předem moc dík za radu Citovat
MaD Vloženo 26. Únor 2007 Vloženo 26. Únor 2007 zkus se kouknout sem, třeba tě napadne jak na to. http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=36972 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.