Přejít na obsah

Opět new car

TomasB

Doporučené příspěvky

dodělávka N1 nejde do aut s hlavovejma pytlema a svyhřejvenejma zadníma sitzama, to je možná příčina, proč ti to neudělají do skladovek, ale hlavně do referenček, který zejména bývaj nabušený výbavou vč. max pytlů ;)

Jinak ležák ze skladu většinou moc vybavenej nebejvá - je to horší průměr určenej pro normální cesťáky (2 pytle + ABS a možnáý a/c), nebo lidi co moc nechtějí/nemůžou si dovolit...a který nechtějí čekat. My brali OII Combi v kůži s DSG a spoustou pičovinek bratru za skoro mega bez slev a odpočtu a čekalo se 4 týdny, což mi přijde oki. ;)

edit: Takže Ann Arbor se nekonal? :unsure:

chlapi, vy to fakt nečetli? Dyť jsem to tady psal! :wacko:

On ale 2,0 je zas lepší vybavený než 1,9

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U odbocky na Cesky Brod stavaji nahore na poli v obou smerech, a kdyz jedes domu, tak za odbockou na Kolin jsou schovany za mostem. To si pamatuju, kdyz jsem tam jezdil. Chytali u zpomaleni, kde dalnice koncila. Ted po tom prodlouzeni jsem tam nejel.

jj, to bývalo na konci, ale teď už tam nemaj kde(alespoň to tak vypadá)

Odkaz ke komentáři

Zase maji ty lasery s fotakem. Na Dukle pred Letkou (40) bylo taky jejich oblibeny misto. A na vjezdu do Prelouce, hned za tou pravou zateckou to maji take hodne oblibeny.

Je to moje zkusenost. Mozna je tam nikdo nikdy nevidel, ja ano. Nastesti fotku nemam, ja rychlost neprekracuju :D moc.

Odkaz ke komentáři

Zase maji ty lasery s fotakem. Na Dukle pred Letkou (40) bylo taky jejich oblibeny misto. A na vjezdu do Prelouce, hned za tou pravou zateckou to maji take hodne oblibeny.

Je to moje zkusenost. Mozna je tam nikdo nikdy nevidel, ja ano. Nastesti fotku nemam, ja rychlost neprekracuju :D moc.

no, myslím, že těch 180tacho je přiměřeně. Reálně to je tak možná 170, tož to je jak 130 :D

No, není to jak do Jičína, kde jsem se držel provozu a jezdil za 4. Mimo tu dálnicu to v podstatě dodržuju, přiměřeně 120 a obce max60

Odkaz ke komentáři

No a ve středu volali, že se mu moje CV a dojem budoucích kolegů zamlouvá a nakázal přijmout okamžitě -_- , plat tolik, kolik jsem si řekl + nemalou pevnou složku navíc, která bude předmětem bližší dohody na setkání ve Waršavě -_-  :D  :D  :D . Do toho nemálo bude z diet a dalších money vyplácených hotově ve SChF, takže chro, chro chro, chro :D

K tomu tydlifoun k neomezenému použití vč. internetu, auto k neomezenému použití plně v režii firmy, noťas, fondy na pozornosti pro klienty(lahvinky, obědy, večeře,...), ... Prostě evidentně prachy jsou cejtit. -_-

Fondy na pozornosti pro klienty? No myslím, že vím kdo bude platit besídku :palec2:

Když žrádlo, tak pro všechny :clap:kol3

No a jinak Tome, také měním práci, končím ve stávající k 30.4.2007 ;)

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

No a ve středu volali, že se mu moje CV a dojem budoucích kolegů zamlouvá a nakázal přijmout okamžitě -_- , plat tolik, kolik jsem si řekl + nemalou pevnou složku navíc, která bude předmětem bližší dohody na setkání ve Waršavě -_-  :D  :D  :D . Do toho nemálo bude z diet a dalších money vyplácených hotově ve SChF, takže chro, chro chro, chro :D

K tomu tydlifoun k neomezenému použití vč. internetu, auto k neomezenému použití plně v režii firmy, noťas, fondy na pozornosti pro klienty(lahvinky, obědy, večeře,...), ... Prostě evidentně prachy jsou cejtit. -_-

Fondy na pozornosti pro klienty? No myslím, že vím kdo bude platit besídku :palec2:

nazdárek, co budeš dělat? Jinak ty seš na ty oooo, ten náš šéfik prej má nějakou fešnou oooo, tak jsem zvědavej co to vlastně má. Ženský mi nebyly schopný odpovědět, jen prej že hezkou :D

Odkaz ke komentáři

no, už mi vyřizujou Visa kartu na tydle a jiné účely , ale nevím nevím, jak bych vás vykázal. :D Vy by jste určitě vylemtali nejmíň za sto táců, a to bych asi blbě vysvětloval co mám za super kšeft, že se mi vyplatilo pořádat takovou trachtaci :D

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací

No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě ;) Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně.

Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- :palec2:

...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi...

O II RS TDi se dá sehnat za 700 tis. funglovka.

a kde ? Nova je tusim za 780tis,- zaklad.

Třeba tady:

http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=98229

ta je taky sexy, ale koukám až někde v Těšíně.

Vypada pekne, taky jsem se nan i vcera shodou okolnosti koukal, a vyzkouseno je to asi nejlevnejsi ORS TDi, myslim ze by se cenou slo jeste hybat.

..ty jses z JC ?

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

No za 620 se asi bude těžko hledat 2,0 TDI combi s navigací

No, je to +/-. Taky záleží v jaké bude náladě ;) Ale dostal jsem nějakou nabídku na černou OII 2,0TDI L@K v bílé kůži, r.v. 1/2007, původní cena nějak 875.000,-, po slevě 735.000,- a nějaká sleva by ještě byla možná, což bych viděl i reálně.

Ty voe Lakos za takovy love, to je pekny, ale ja bych radsi ORSII TDI ta by se dala naka referencka za 700tis,- :palec2:

...nebo Supa 2,5TDi Elegance, ten je vo hodne pohodlenejsi...

O II RS TDi se dá sehnat za 700 tis. funglovka.

a kde ? Nova je tusim za 780tis,- zaklad.

Třeba tady:

http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=98229

ta je taky sexy, ale koukám až někde v Těšíně.

Vypada pekne, taky jsem se nan i vcera shodou okolnosti koukal, a vyzkouseno je to asi nejlevnejsi ORS TDi, myslim ze by se cenou slo jeste hybat.

..ty jses z JC ?

ne, z Pardubic. V JC jsem dělal než nový US majitel zrušil jednoho dne moje místo a ještě pár kolegům.

Odkaz ke komentáři

dodělávka N1 nejde do aut s hlavovejma pytlema a svyhřejvenejma zadníma sitzama, to je možná příčina, proč ti to neudělají do skladovek, ale hlavně do referenček, který zejména bývaj nabušený výbavou vč. max pytlů ;)

Jinak ležák ze skladu většinou moc vybavenej nebejvá - je to horší průměr určenej pro normální cesťáky (2 pytle + ABS a možnáý a/c), nebo lidi co moc nechtějí/nemůžou si dovolit...a který nechtějí čekat. My brali OII Combi v kůži s DSG a spoustou pičovinek bratru za skoro mega bez slev a odpočtu a čekalo se 4 týdny, což mi přijde oki. ;)

edit: Takže Ann Arbor se nekonal?  :unsure:

já do týhle sekce zas tak moc nechodim :)

jinak ty mondea - 7xx000 s DPH je po montáži N1 - 19% a to je taky znát :p

a k tý rychlosti - myslel jsem, že jak je na dálnicích značka rychlost 130km/h po obou stranách, tak že se to jako sčítá, ne? lol to pak Tome jedeš ještě pod limitem těch 180 :D;)

Odkaz ke komentáři

edit: Takže Ann Arbor se nekonal?  :unsure:

já do týhle sekce zas tak moc nechodim :)

jinak ty mondea - 7xx000 s DPH je po montáži N1 - 19% a to je taky znát :p

a k tý rychlosti - myslel jsem, že jak je na dálnicích značka rychlost 130km/h po obou stranách, tak že se to jako sčítá, ne? lol to pak Tome jedeš ještě pod limitem těch 180 :D;)

No tak dneska cesta zpět jsem kurvoval. Trvalo mi to 1:20. Dálnice zapráskaná, pršelo a každou chvíli idiot, kterej si to mastil 100-120 v levým. Většina dříve či později pochopila, ale jeden pražskej vidlák zabedněnej nechtěl pochopit. Nezabralo ani blikání a ve finále už mně po nějakejch 20km fakt nasral, tak jsem ho i vytruboval. Nic, prostě neuhnul, tak jsem ho podjel. Sice jsem musel myškovat, ale za tím buzíkem už jsem tekl. A co myslíte, že udělal? Blikal na mně pak jak kokot. Do toho v Semtíně bouračka 2 osobáky s pošťáckou Avií a zablokováno.

Odkaz ke komentáři

Takovejch tu mame statisice, takova Jizni spojka muze bejt jakkoliv zaflakana, ale kdyz v pravym nejsou kamiony, je to tam po najeti one man show, jedes tam sam. Akorat tady to holt neni prestupek, jako na dalnici :unsure:

a největší pecka byla ráno Liazka jedoucí na Prahu asi 60km/h. To jí předjížděli i kamiony, které ale taky zpomalila a kolem Líziny se tvořil hrozen. Sem si říkal, jestli se někdo nechytí a nenapere to do toho hroznu :disgust: a koukal jsem bejt rychle pryč

Odkaz ke komentáři

Ty woe Tomasi, to jezdis 100km do prace? To by mi asi mrdlo lol

jinak pražíkům to trvá do kanclu +/- stejně jako mně.

A dneska ten kolega z Bratislavy co dorazil mi říkal, že už 2 týdny nebyl doma a projel to od Litvy až po Chorvatsko komplet. ;) Dneska chrápe v Praze, zítra domů a v Pondělí zas do Prahy ;)

Odkaz ke komentáři

"Už jsem kdysi u jedné firmy, která prodává laboratorní techniku dělal a tam školení prakticky žádný nebyly a fungovalo to právě tím systémem tady to máte, manuál je uvnitř."

Doufam, ze vyse nejmenovana firma jiz v nasem regionu nepusobi.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...