carda Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Chtěl jsem se zeptat kde sehnat Přechodník signálu k navigaci dx.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 odkud kam má signál přecházet ??? DVD, TV, DOT ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Z dvd do navi.Omlouvám se za neúplnou otázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 prohledej tady: http://www.stualarm.cz/kategorie/multimedi...io/tv-adaptery/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffee Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Také tento problém řeším ZDE: Zde klikni Ty adaptéry jsou příšerně drahé. (kolem 5000Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) Tak tomu já vůbec nerozumím. A vyřešil jsi to nějak? Editováno: 27. Únor 2007, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffee Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Začal jsem to řešit včera. Já doufám že to vyřeším ale bude to asi chvilku trvat. Jen mě dost překvapilo že to už někdo dávno neudělal. Teda alespoň jsem na netu nic nenašel a nikdo nic konkrétního neporadil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Tak až na něco příjdeš tak dej vědět.Bylo by to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ten prevodnik se da udelat. Vyjde kolem 2ky. Ale, kdyz uz ho udelas na kseft, chces taky nejaky profit a jsi na cene co se prodava (tech 4-5tis) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ten prevodnik se da udelat. Vyjde kolem 2ky. Ale, kdyz uz ho udelas na kseft, chces taky nejaky profit a jsi na cene co se prodava (tech 4-5tis) no jo, nejako sa ten prvy milion zarobit musi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Já na to šel od lesa. Sehnal jsem orig TV tuner a ten AV už má. Jen jsem napinoval cinche a bylo. Na TV antény jsem se vyprd, stačí mě DVD. Přišlo mě to na 1500,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.