zabiak Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tak instalačky XPpro budu mít zejtra. A zkusím jestli to pude opravit jinak to budu musit přeistalovat a koupit ještě jeden disk abych nepřišle o data mám tam celej web www.skodaoctavia.cz fotky a muziku a další zdrojáky k webům takže to musí zůstat. Ale disk jsem si stejně plánoval koupit. Koupim si jeden přenosnej abych si ho mohl vozit na chalupu. Sakra já sem na sebe naštvanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Takovýhle paky a skiny vůbec do počítače neinstaluj. umí to akorát zbořit systém. sám si to viděl. A určitě si příště zálohuj data, pak nebudeš mít starosti. Taky sem to jednou zažil, sice to nebylo důležitý, ale příjít o to to vždy nasere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 kdyby ti to neslo tak muzes normalne na C: mrsknout novy XP ale nesmis formatovat disk...z tech nove nainstalovanejch si zalohujes stary data a pak si tu instalaci hold zopakujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Jestli budeš kupovat nový disk, tak bych ti radil pro jistotu ten nový dát jako Master a nainstalovat na něj Win a ten starý nechat během instalace odpojený. Pak ten starý nastav jako Slave (nebo Master na druhém kanálu) a používej ho jako datový. Jen po zapojení obou HDD smaž adresář Windows na starém HDD. Toto je jedna z možností, jak nepřijít o data. Programy holt budeš muset doinstalovat. No a potom si systémový disk zazálohuj v nějakém záloh. programu - Acronis True Image, Norton Ghost, Drive Image...Zálohu ulož na DVD a pro jistotu i na datový HDD. Potom, když se ti něco podělá, tak obnovení zálohy komplet disku C je otázkou minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) Tak jsem zkusil opravit ty windowsy a nejde to vždycky se to v půlce sekne takže je budu musit naistalovat znova. Já si asi koupím externí disk abych si mohl vozit věci na chalupu kde mam taky comp. A pak přez ségry comp si přehraju všechno na ten novej a starej sformátuju a pojedu na čistej. Teď jsem zjistil že se platí při koupi disku autorská odměna co to sakra je Zachvilku budem plati autorum i za hajzl papír co kdyby jsme si tam chtěli napsat třeba text písně co běží v rádiu. To je bordel. Nebo nevim zase interní disk je levnější a více paměti, ale musel bych odevírat comp a taky aby se neničil když ho budu vyndavat. Editováno: 1. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) Co tohle to by nemuselo být špatný jen aby to nebyl nějakej shit http://www.megaobchod.cz/seagate/seagate-v...e-250gb-usb2-0/ Ale za tu cenu mám zase interní 320Giga myslí te že by škodilo internímu disku kdybych ho převážel? Editováno: 1. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) Tak problém vyřešen jelikož jsem si neměl jak zálohovat data bo muj komp má disk sata a ostatní v rodině ne tak jsem si koupil druhej disk a naistaloval na ně win a tenhle mám jako druhej disk taže jsem naštěstí o nic nepřišel jen o programy. Ale to zas nevadí sehnal jsem skoro všechno a ještě novější verze a naučil jsem se další vědci o compu a taky instalovat win takže pogoda Editováno: 6. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Jestli budeš kupovat nový disk, tak bych ti radil pro jistotu ten nový dát jako Master a nainstalovat na něj Win a ten starý nechat během instalace odpojený. Pak ten starý nastav jako Slave (nebo Master na druhém kanálu) a používej ho jako datový. Jen po zapojení obou HDD smaž adresář Windows na starém HDD. Toto je jedna z možností, jak nepřijít o data. Programy holt budeš muset doinstalovat.No a potom si systémový disk zazálohuj v nějakém záloh. programu - Acronis True Image, Norton Ghost, Drive Image...Zálohu ulož na DVD a pro jistotu i na datový HDD. Potom, když se ti něco podělá, tak obnovení zálohy komplet disku C je otázkou minut. Dyť jsem ti to říkal,že to máš tak udělat, ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Dyť jsem ti to říkal,že to máš tak udělat, ach jo No dyť jsem to udělal podle tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Dyť jsem ti to říkal,že to máš tak udělat, ach jo No dyť jsem to udělal podle tebe Jsem, ale ješita co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.