martkawa Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Čus lidi, tak ta moje potvora zase zlobí,když zatáčim do leva,tak se od předního kola při střídavém záběru(např na dvojku) ozývá takovej divnej zvuk(něco mezi povrzávánim a chroupánim).Slyšet je to jen při pomalé jízdě.Možná kloub,ale mám najeto jen 100000km.Mám hrozné zkušenosti s autorizovanými servisy.Můžete mi nějakej doporučit.Jsem z Prahy. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik07 Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Čus, zajeď se podívat sem : http://www.jsservis.com/ :-) Podle toho co ti to dělá je to na 80% ten kloub. 100 000 na něj neni ani málo ani moc - únava materiálu no :-). Nejspíš praskla mažeta a tim to všechno začalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 vše se dá řešit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 vše se dá řešit.... když tak clubovej servis 777 005 887 hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelonder Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 urcite kloub někdy nemusi ani prasknout manžeta octavia ma plastove manžety a ty někdy dokonale nepřilnou dostane se tam voda a je zadělano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.