Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám problém s chroupáním při rozjezdu (což tedy bude zřejmě EDS, jak jsem se dočetl a i mi to přišlo logické), ale teď se mi to stalo i při brždění a co hůř, zůstal mi tvrdej pedál a nemohl jsem dobrzdit auto přede mnou. Nejel jsem víc jak pade, ale rána by to asi byla, ještě že to nezadupnul na tvrdo, ani nevím jak mě napadlo šáhnout po ručce....Už před tím, při sněhu, se mi občas rozsvítila kontolka ABS, teď je sucho a rozsvěcuje se taky, paradox je, že se mi to stalo když byla zhasnutá a vůbec, přijde mi, že když svítí, tak se chroupání při brždění neozývá....

Někdo nějaké zkušenosti??? Díky :disgust:

Me se zase stalo - zajizdel jsem rychle do garaze a cumak na sterku ujel - a pri tom ujizdeni a pridavani plynu zacalo EDS fungovat. Jel jsem urcite do 40Km/hod coz odpovida a tak kdyz tedy predek ujizdel - tak pri pridani plynu v te me situaci se spustil systém EDS a pribrzdil kolo, ktere zrovna vuz pohani a to stojici kolo co stracelo adhezi v tom smejru (kola stocena na doraz) se prenesla síla.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.