Host Mara53 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Ahoj, mám na své O. asi 1,5 týdne nové rozvody a vodní pumpu, a už dvakrát se mi stalo,že po nastartování auto samo chcíplo? Nehlásí ale žádnou závádu! A taky se mi zdá, že mi nejak vyskočila spotřeba? Jezdil jsem tady couračky okolo 8,0 - manželka s malým i okolo 7,5 ale teď je to okolo 10-11l. Takhle jsem jezdil pouze sám na začátku s novým autem, když jsme se navzájem seznamovali a zkoušeli se ... Může být problém v seřízení motoru ?? Máte někdo podobné zkušenosti - nechci jet někam na VAG a vypláznout 500-1000,-Kč za informaci, že je autí OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Ahoj, mám na své O. asi 1,5 týdne nové rozvody a vodní pumpu, a už dvakrát se mi stalo,že po nastartování auto samo chcíplo? Nehlásí ale žádnou závádu! A taky se mi zdá, že mi nejak vyskočila spotřeba? Jezdil jsem tady couračky okolo 8,0 - manželka s malým i okolo 7,5 ale teď je to okolo 10-11l. Takhle jsem jezdil pouze sám na začátku s novým autem, když jsme se navzájem seznamovali a zkoušeli se ... Může být problém v seřízení motoru ?? Máte někdo podobné zkušenosti - nechci jet někam na VAG a vypláznout 500-1000,-Kč za informaci, že je autí OK. hmm to je dost divné.... jen zda jsou ty rozvody dobře nastavené... volnoběh může dělat klapka či svíčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Ahoj, mám na své O. asi 1,5 týdne nové rozvody a vodní pumpu, a už dvakrát se mi stalo,že po nastartování auto samo chcíplo? Nehlásí ale žádnou závádu! A taky se mi zdá, že mi nejak vyskočila spotřeba? Jezdil jsem tady couračky okolo 8,0 - manželka s malým i okolo 7,5 ale teď je to okolo 10-11l. Takhle jsem jezdil pouze sám na začátku s novým autem, když jsme se navzájem seznamovali a zkoušeli se ... Může být problém v seřízení motoru ?? Máte někdo podobné zkušenosti - nechci jet někam na VAG a vypláznout 500-1000,-Kč za informaci, že je autí OK. hmm to je dost divné.... jen zda jsou ty rozvody dobře nastavené... volnoběh může dělat klapka či svíčky... hm, díky za tip - hned zítra si to pojedu nechat předělat - před výměnou žádný problém s volnoběhem nebyl, a svíčky jsou nový.. Ještě jsem koukal, spotřeba při volnoběhu je cca. 0,7-0,8l/h ?? .. škoda že jste kluci daleko, hned bych se objednal k Vám do "pracovny" .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 prosím dej potom vědět jak jsi dopadl. Docela mě to zajímá zda to může být rozvody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 A v kolika tisících jsi je měnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Ahoj, mám na své O. asi 1,5 týdne nové rozvody a vodní pumpu, a už dvakrát se mi stalo,že po nastartování auto samo chcíplo? Nehlásí ale žádnou závádu! A taky se mi zdá, že mi nejak vyskočila spotřeba? Jezdil jsem tady couračky okolo 8,0 - manželka s malým i okolo 7,5 ale teď je to okolo 10-11l. Takhle jsem jezdil pouze sám na začátku s novým autem, když jsme se navzájem seznamovali a zkoušeli se ... Může být problém v seřízení motoru ?? Máte někdo podobné zkušenosti - nechci jet někam na VAG a vypláznout 500-1000,-Kč za informaci, že je autí OK. hmm to je dost divné.... jen zda jsou ty rozvody dobře nastavené... volnoběh může dělat klapka či svíčky... hm, díky za tip - hned zítra si to pojedu nechat předělat - před výměnou žádný problém s volnoběhem nebyl, a svíčky jsou nový.. Ještě jsem koukal, spotřeba při volnoběhu je cca. 0,7-0,8l/h ?? .. škoda že jste kluci daleko, hned bych se objednal k Vám do "pracovny" .. no to víš ...pro někoho daleko.. pro někoho kousek.... to je jasný..... jako může to být a nemusí... ono taky stačí když je motor vyvěšenej (při výmněně rozvodů je to nutnost) tak třeba mohlo něco vypadnout jako nějaká hadička nebo tak... těžko říci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) tak jsem znova autí odvezl, prý se v první řadě budou kontrolovat rozvody - zdá se jim, že jim asi někde utekl zub a je to "jen" posunutý ..... uvidíme, zase se ozvu.. to hunter 1: měnil jsem ve 142,000 - podle stavu kladek bylo na čase, z jedné už se ven tlačilo mazivo přes krytku, pumpa vypadala OK, ale jistota je jistota Vyřešeno: rozvody jsou OK - chybně nastavený řemen by diagnostika motoru poznala a ukazovala by na palubce sdruženou chybu motoru - na vině je prasklá trubice sání vzduchu - odpoledne se stavím ve Škodovce a zrovna ji objednám .. Dodatečně napíšu číslo dílu a ještě udělám pár fotos .. Editováno: 8. Březen 2007, autor: Mara53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 tak na to jsem fakt zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Tak to byla ta lepší varianta. Byl jsem napnutej co z toho vyleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budvar Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 V servisu Škoda se ti podívaj přes VAG zadarmo. Ovšem se stává v některých nejmenovaných, že zrovna vypadla elektrika, nemají technika, nemají čas apod. Ne jsou lenivý jak vši. PC VAG může být přenosný a vyloženě záleží na přijímacím technikovi - nutno okecávat a smutně koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.