Publikováno Březen 4, 200718 r Ahoj, mám na své O. asi 1,5 týdne nové rozvody a vodní pumpu, a už dvakrát se mi stalo,že po nastartování auto samo chcíplo? Nehlásí ale žádnou závádu! A taky se mi zdá, že mi nejak vyskočila spotřeba? Jezdil jsem tady couračky okolo 8,0 - manželka s malým i okolo 7,5 ale teď je to okolo 10-11l. Takhle jsem jezdil pouze sám na začátku s novým autem, když jsme se navzájem seznamovali a zkoušeli se ... Může být problém v seřízení motoru ?? Máte někdo podobné zkušenosti - nechci jet někam na VAG a vypláznout 500-1000,-Kč za informaci, že je autí OK.
Březen 4, 200718 r Ahoj, mám na své O. asi 1,5 týdne nové rozvody a vodní pumpu, a už dvakrát se mi stalo,že po nastartování auto samo chcíplo? Nehlásí ale žádnou závádu! A taky se mi zdá, že mi nejak vyskočila spotřeba? Jezdil jsem tady couračky okolo 8,0 - manželka s malým i okolo 7,5 ale teď je to okolo 10-11l. Takhle jsem jezdil pouze sám na začátku s novým autem, když jsme se navzájem seznamovali a zkoušeli se ... Může být problém v seřízení motoru ?? Máte někdo podobné zkušenosti - nechci jet někam na VAG a vypláznout 500-1000,-Kč za informaci, že je autí OK. hmm to je dost divné.... jen zda jsou ty rozvody dobře nastavené... volnoběh může dělat klapka či svíčky...
Březen 4, 200718 r Ahoj, mám na své O. asi 1,5 týdne nové rozvody a vodní pumpu, a už dvakrát se mi stalo,že po nastartování auto samo chcíplo? Nehlásí ale žádnou závádu! A taky se mi zdá, že mi nejak vyskočila spotřeba? Jezdil jsem tady couračky okolo 8,0 - manželka s malým i okolo 7,5 ale teď je to okolo 10-11l. Takhle jsem jezdil pouze sám na začátku s novým autem, když jsme se navzájem seznamovali a zkoušeli se ... Může být problém v seřízení motoru ?? Máte někdo podobné zkušenosti - nechci jet někam na VAG a vypláznout 500-1000,-Kč za informaci, že je autí OK. hmm to je dost divné.... jen zda jsou ty rozvody dobře nastavené... volnoběh může dělat klapka či svíčky... hm, díky za tip - hned zítra si to pojedu nechat předělat - před výměnou žádný problém s volnoběhem nebyl, a svíčky jsou nový.. Ještě jsem koukal, spotřeba při volnoběhu je cca. 0,7-0,8l/h ?? .. škoda že jste kluci daleko, hned bych se objednal k Vám do "pracovny" ..
Březen 4, 200718 r prosím dej potom vědět jak jsi dopadl. Docela mě to zajímá zda to může být rozvody...
Březen 5, 200718 r Ahoj, mám na své O. asi 1,5 týdne nové rozvody a vodní pumpu, a už dvakrát se mi stalo,že po nastartování auto samo chcíplo? Nehlásí ale žádnou závádu! A taky se mi zdá, že mi nejak vyskočila spotřeba? Jezdil jsem tady couračky okolo 8,0 - manželka s malým i okolo 7,5 ale teď je to okolo 10-11l. Takhle jsem jezdil pouze sám na začátku s novým autem, když jsme se navzájem seznamovali a zkoušeli se ... Může být problém v seřízení motoru ?? Máte někdo podobné zkušenosti - nechci jet někam na VAG a vypláznout 500-1000,-Kč za informaci, že je autí OK. hmm to je dost divné.... jen zda jsou ty rozvody dobře nastavené... volnoběh může dělat klapka či svíčky... hm, díky za tip - hned zítra si to pojedu nechat předělat - před výměnou žádný problém s volnoběhem nebyl, a svíčky jsou nový.. Ještě jsem koukal, spotřeba při volnoběhu je cca. 0,7-0,8l/h ?? .. škoda že jste kluci daleko, hned bych se objednal k Vám do "pracovny" .. no to víš ...pro někoho daleko.. pro někoho kousek.... to je jasný..... jako může to být a nemusí... ono taky stačí když je motor vyvěšenej (při výmněně rozvodů je to nutnost) tak třeba mohlo něco vypadnout jako nějaká hadička nebo tak... těžko říci....
Březen 6, 200718 r tak jsem znova autí odvezl, prý se v první řadě budou kontrolovat rozvody - zdá se jim, že jim asi někde utekl zub a je to "jen" posunutý ..... uvidíme, zase se ozvu.. to hunter 1: měnil jsem ve 142,000 - podle stavu kladek bylo na čase, z jedné už se ven tlačilo mazivo přes krytku, pumpa vypadala OK, ale jistota je jistota Vyřešeno: rozvody jsou OK - chybně nastavený řemen by diagnostika motoru poznala a ukazovala by na palubce sdruženou chybu motoru - na vině je prasklá trubice sání vzduchu - odpoledne se stavím ve Škodovce a zrovna ji objednám .. Dodatečně napíšu číslo dílu a ještě udělám pár fotos .. Upraveno Březen 8, 200718 r od Mara53
Březen 11, 200718 r V servisu Škoda se ti podívaj přes VAG zadarmo. Ovšem se stává v některých nejmenovaných, že zrovna vypadla elektrika, nemají technika, nemají čas apod. Ne jsou lenivý jak vši. PC VAG může být přenosný a vyloženě záleží na přijímacím technikovi - nutno okecávat a smutně koukat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.