novi37 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 asi zmenim auto, todle se mi libi vic!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 asi zmenim auto, todle se mi libi vic!!! Jojo todle uz je libove vyladeny. No vsak pockej v zari az prijedou anglani :-) Ty maj i vic koniku pod kapotou octavie ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 asi zmenim auto, todle se mi libi vic!!! Jojo todle uz je libove vyladeny. No vsak pockej v zari az prijedou anglani :-) Ty maj i vic koniku pod kapotou octavie ;-) a ze zrovna oni co, takovy chladnokrevni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 asi zmenim auto, todle se mi libi vic!!! Jojo todle uz je libove vyladeny. No vsak pockej v zari az prijedou anglani :-) Ty maj i vic koniku pod kapotou octavie ;-) a ze zrovna oni co, takovy chladnokrevni... No ti co tu byli sou fakt fpohode ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 asi zmenim auto, todle se mi libi vic!!! Jojo todle uz je libove vyladeny. No vsak pockej v zari az prijedou anglani :-) Ty maj i vic koniku pod kapotou octavie ;-) a ze zrovna oni co, takovy chladnokrevni... No ti co tu byli sou fakt fpohode ;-) fpohode a este 2fast.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Jo angláni a škodovky,kapitola sama o sobě. Jezdil k nám Tony spolumajitel servisu avrakoviště v Anglii měl 130 Rapida a když mně chtěl nasrat tak otevřel kapotu. To co se tam skrývalo no prostě paráda(škodovku to připomínalo jen podle znaku na víku ventilů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Jo angláni a škodovky,kapitola sama o sobě. Jezdil k nám Tony spolumajitel servisu avrakoviště v Anglii měl 130 Rapida a když mně chtěl nasrat tak otevřel kapotu. To co se tam skrývalo no prostě paráda(škodovku to připomínalo jen podle znaku na víku ventilů). hahaha to muselo celkem dobre jezdit, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ta octa je znama :-) paradni auticko ... ale tohle je norma ala škodik anglani ty to maj lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) Jj pekne poladena OZ Antares 8 x 19" Dunlop SP 9000 245/30 ZR 19 AP Racing 330x22mm Editováno: 5. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) Technicke info- 341PS, 431Nm. Editováno: 5. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 hele takhle se ta RSka da jako normalne u ty firmy prestavit, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 (editace) hele takhle se ta RSka da jako normalne u ty firmy prestavit, jo? .......Při celkovém pohledu na vůz zaujmou nejen ony chladící otvory na přední kapotě, ale i mohutný přední spoiler s SPZ umístěnou ve stylu Alfa Romeo 156 tj. nalevo a zadní křídlo, vše silně připomínající Mitsubishi Lancer EVO VII.A při maximální rychlosti 271km/h je křídlo skutečně potřebné. I sprint by se měl odehrávat v časech hodných sportovních aut. Při poměru výkonu a hmotnosti, by měla Octavia RRS atakovat 100km/h za necelých 6 s. Příplatek za takovýto výjimečnou Škodu by měl činit sympatických cca 300.000,-. Ovšem to už se dostáváme do cenové hladiny, kde vládne Impreza WRX Sti. Volba je ale na každém z nás. Editováno: 5. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 hele takhle se ta RSka da jako normalne u ty firmy prestavit, jo? .......Při celkovém pohledu na vůz zaujmou nejen ony chladící otvory na přední kapotě, ale i mohutný přední spoiler s SPZ umístěnou ve stylu Alfa Romeo 156 tj. nalevo a zadní křídlo, vše silně připomínající Mitsubishi Lancer EVO VII.A při maximální rychlosti 271km/h je křídlo skutečně potřebné. I sprint by se měl odehrávat v časech hodných sportovních aut. Při poměru výkonu a hmotnosti, by měla Octavia RRS atakovat 100km/h za necelých 6 s. Příplatek za takovýto výjimečnou Škodu by měl činit sympatických cca 300.000,-. Ovšem to už se dostáváme do cenové hladiny, kde vládne Impreza WRX Sti. Volba je ale na každém z nás. fakt to jde? a kde to delaj? to chci sakra!!! zejtra si jdu vzit hypoteku!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.