Přejít na obsah

Sklípkani

MichalF

Doporučené příspěvky

jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle....:( me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel....  -_-

No ja tam nechal to co mi dal ten typek co ke prodaval a primo v tomdle je tam mel. No kouknu na to a nekde to objednam. BTW ... vemes i treba tudle malou smithku do rukou ?

jj ja jen rikam, co sem cetl... :) no takhle malickou sem este nikdy na ruce nemel, takze nemuzu slouzit!! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle....:( me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel....  -_-

No ja tam nechal to co mi dal ten typek co ke prodaval a primo v tomdle je tam mel. No kouknu na to a nekde to objednam. BTW ... vemes i treba tudle malou smithku do rukou ?

jj ja jen rikam, co sem cetl... :) no takhle malickou sem este nikdy na ruce nemel, takze nemuzu slouzit!! ;)

Tak to ji do rukou brat nebudu abych ji moc nestresoval :D Jinak je nadherna :-)

Odkaz ke komentáři

Tak to ji do rukou brat nebudu abych ji moc nestresoval :D Jinak je nadherna :-)

jj radsi si ji nech trosku aklimatizovat, peknej kousek mas!!!! :palec2:

Odkaz ke komentáři

Hlavne doufam, ze se ji bude darit.  ;)

no tak optimalni podminky snad v pokoji mas, cca 25 stupnu, jeden kout terarka ji odrzuj porad vlhkej, dej ji tam nejakou melkou napajecku, ten kokos jako ukryt a pak se u tebe bude mit jako v bavlnce... :)

:palec2: Snad jooo ;-)

hele kdybys mel zajem, tak mam doma jednu fakt fajn knizku od pana Kovarika, tam se doctes uplne vsechno, co potrebujes k uspesnymu chovu a odchovu.... :)

Odkaz ke komentáři

mel jsem jednu smithku, ale dostava kapky a tak byla pekne plesata :D

pak se ji jednou kousla pri svleku kutikula a bylo hotovo...:rip:

jinak osobne se mi libi vic albopilosa a jinak Haplopelmy, ty teda taky muzu :vamp

Editováno: , autor: Klar
Odkaz ke komentáři

Kurnik když na to tak koukám, tak snad obnovim starou lásku k těmto potvůrkám a taky si nějakou pořídim. To je fakt paráda. Třeba se pak odstěhuje i mladá a já budu mít klid :D :D :D :D

Btw. na kolik to tak přijde se všim všudy - terárko, mrška do něj, podestýlka atd... Jak často se ten miláček krmí? Obecně vydrží pavouci velmi dlouho bez žrádla. No asi nafotim taky svého domácího mazla a pochlubim se

Odkaz ke komentáři

A počkej až začne vykopávat žahavý chloupky, Smithi je pěkněj, ale sviňák  kol114

No jo no :-) ono to neni tak hrozny :D

No když máš jeden nebo pár kousků tak to tak hrozný není, ale já měl před dvěma lety než se nám narodil kluk něco kolem 150 kousků a můžu říct, že jsem na ty chloupky začal mít pěknou alergii. Teď jsem to omezil mám už jen tři Av.versicolor, G. rosea, C.spinicrus a je to v pohodě. :p

Odkaz ke komentáři

No ten písek se nedoporučuje, protože rychle vysychá a nedrží vlhkost. Pozřít ho nemůže, protože jícnem sklípkana projde jen stekucená potrava. Spíš se diskutuje o možném vdechnutí drobných zrnek písku přes dýchací otvory(stigmata), ale není to prokázáno. Nejlepší je lignocel nebo rašelina. Tolik mé zkušenosti z několikaletého chovu. ;)

Odkaz ke komentáři

No ten písek se nedoporučuje, protože rychle vysychá a nedrží vlhkost. Pozřít ho nemůže, protože jícnem sklípkana projde jen stekucená potrava. Spíš se diskutuje o možném vdechnutí drobných zrnek písku přes dýchací otvory(stigmata), ale není to prokázáno. Nejlepší je lignocel nebo rašelina. Tolik mé zkušenosti z několikaletého chovu. ;)

jj mas pravdu, spatne sem to tam formuloval, myslel sem taky vdechnuti...sry! :) jinak 150 pavouku, to je mazec....ja jich mam neco kolem 10ti a uplne mi to staci teda! :)

Odkaz ke komentáři

Kurnik když na to tak koukám, tak snad obnovim starou lásku k těmto potvůrkám a taky si nějakou pořídim. To je fakt paráda. Třeba se pak odstěhuje i mladá a já budu mít klid :D :D :D :D

Btw. na kolik to tak přijde se všim všudy - terárko, mrška do něj, podestýlka atd... Jak často se ten miláček krmí? Obecně vydrží pavouci velmi dlouho bez žrádla. No asi nafotim taky svého domácího mazla a pochlubim se

mladata se doporucuje krmit castejc, cca 2x tydne....podle velikosti abdomenu... :) no a starsi jedinci, treba ma adultni samice G.rosea se spokoji s jednim mysim holatkem za mesic... ;) takze celkem nenarocni tvorove!!!!

Odkaz ke komentáři

he je to pekný :p taky bych si to nechal libit ale nevim bojim se toho :D :D

Hehe to ja taky :-) Ale doma uz to je, uz sem si ji pohladil a nic mi neudelala :D

haha a co cvrcek, byl hned zneskodnen pocitam!!! :t-_-

Prave ze ne, Julca si lelezla do horniho rohu terarka a nema se k cvrckoj :-(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...