novi37 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle.... me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel.... No ja tam nechal to co mi dal ten typek co ke prodaval a primo v tomdle je tam mel. No kouknu na to a nekde to objednam. BTW ... vemes i treba tudle malou smithku do rukou ? jj ja jen rikam, co sem cetl... no takhle malickou sem este nikdy na ruce nemel, takze nemuzu slouzit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle.... me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel.... No ja tam nechal to co mi dal ten typek co ke prodaval a primo v tomdle je tam mel. No kouknu na to a nekde to objednam. BTW ... vemes i treba tudle malou smithku do rukou ? jj ja jen rikam, co sem cetl... no takhle malickou sem este nikdy na ruce nemel, takze nemuzu slouzit!! Tak to ji do rukou brat nebudu abych ji moc nestresoval Jinak je nadherna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle.... me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel.... No ja tam nechal to co mi dal ten typek co ke prodaval a primo v tomdle je tam mel. No kouknu na to a nekde to objednam. BTW ... vemes i treba tudle malou smithku do rukou ? jj ja jen rikam, co sem cetl... no takhle malickou sem este nikdy na ruce nemel, takze nemuzu slouzit!! Tak to ji do rukou brat nebudu abych ji moc nestresoval Jinak je nadherna :-) jj radsi si ji nech trosku aklimatizovat, peknej kousek mas!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Hlavne doufam, ze se ji bude darit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Hlavne doufam, ze se ji bude darit. no tak optimalni podminky snad v pokoji mas, cca 25 stupnu, jeden kout terarka ji odrzuj porad vlhkej, dej ji tam nejakou melkou napajecku, ten kokos jako ukryt a pak se u tebe bude mit jako v bavlnce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Hlavne doufam, ze se ji bude darit. no tak optimalni podminky snad v pokoji mas, cca 25 stupnu, jeden kout terarka ji odrzuj porad vlhkej, dej ji tam nejakou melkou napajecku, ten kokos jako ukryt a pak se u tebe bude mit jako v bavlnce... Snad jooo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Hlavne doufam, ze se ji bude darit. no tak optimalni podminky snad v pokoji mas, cca 25 stupnu, jeden kout terarka ji odrzuj porad vlhkej, dej ji tam nejakou melkou napajecku, ten kokos jako ukryt a pak se u tebe bude mit jako v bavlnce... Snad jooo ;-) hele kdybys mel zajem, tak mam doma jednu fakt fajn knizku od pana Kovarika, tam se doctes uplne vsechno, co potrebujes k uspesnymu chovu a odchovu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 ty jo, ste potvory, vy mně ještě nakonec navnadíte a budu muset vytrpět domácí držkovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 jsme s malou koukali na to krmení pavouků myšima a jsem se ptal, jestli koupíme pavouka. alá byla razantně proti, že by jí sežral myšičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klar Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 (editace) mel jsem jednu smithku, ale dostava kapky a tak byla pekne plesata pak se ji jednou kousla pri svleku kutikula a bylo hotovo... jinak osobne se mi libi vic albopilosa a jinak Haplopelmy, ty teda taky muzu Editováno: 11. Březen 2007, autor: Klar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Kurnik když na to tak koukám, tak snad obnovim starou lásku k těmto potvůrkám a taky si nějakou pořídim. To je fakt paráda. Třeba se pak odstěhuje i mladá a já budu mít klid :D :D Btw. na kolik to tak přijde se všim všudy - terárko, mrška do něj, podestýlka atd... Jak často se ten miláček krmí? Obecně vydrží pavouci velmi dlouho bez žrádla. No asi nafotim taky svého domácího mazla a pochlubim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 A počkej až začne vykopávat žahavý chloupky, Smithi je pěkněj, ale sviňák No jo no :-) ono to neni tak hrozny No když máš jeden nebo pár kousků tak to tak hrozný není, ale já měl před dvěma lety než se nám narodil kluk něco kolem 150 kousků a můžu říct, že jsem na ty chloupky začal mít pěknou alergii. Teď jsem to omezil mám už jen tři Av.versicolor, G. rosea, C.spinicrus a je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle.... me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel.... No ja tam nechal to co mi dal ten typek co ke prodaval a primo v tomdle je tam mel. No kouknu na to a nekde to objednam. BTW ... vemes i treba tudle malou smithku do rukou ? jj ja jen rikam, co sem cetl... no takhle malickou sem este nikdy na ruce nemel, takze nemuzu slouzit!! Tak to ji do rukou brat nebudu abych ji moc nestresoval Jinak je nadherna :-) jj radsi si ji nech trosku aklimatizovat, peknej kousek mas!!!! No ten písek se nedoporučuje, protože rychle vysychá a nedrží vlhkost. Pozřít ho nemůže, protože jícnem sklípkana projde jen stekucená potrava. Spíš se diskutuje o možném vdechnutí drobných zrnek písku přes dýchací otvory(stigmata), ale není to prokázáno. Nejlepší je lignocel nebo rašelina. Tolik mé zkušenosti z několikaletého chovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) No ja mam pulky terartka nejakou raselinu a na ni mech kde je to dost vlhky a na druhe strane prave ten pisek. Ale jinak poridim to co ste radili Jinak terarko i se Smithi 6.svlek stalo 600,- Editováno: 11. Březen 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 jinak Miso, nedavej mu tam moc jemnej pisek, mohlo by se stat, ze omylem nejake to zrnicko pozre a mohlo by bejt zle.... me se to nikdy teda este nestalo, ale hodne se o tom pise, ze je nejlepsi ten lignocel.... No ja tam nechal to co mi dal ten typek co ke prodaval a primo v tomdle je tam mel. No kouknu na to a nekde to objednam. BTW ... vemes i treba tudle malou smithku do rukou ? jj ja jen rikam, co sem cetl... no takhle malickou sem este nikdy na ruce nemel, takze nemuzu slouzit!! Tak to ji do rukou brat nebudu abych ji moc nestresoval Jinak je nadherna :-) jj radsi si ji nech trosku aklimatizovat, peknej kousek mas!!!! No ten písek se nedoporučuje, protože rychle vysychá a nedrží vlhkost. Pozřít ho nemůže, protože jícnem sklípkana projde jen stekucená potrava. Spíš se diskutuje o možném vdechnutí drobných zrnek písku přes dýchací otvory(stigmata), ale není to prokázáno. Nejlepší je lignocel nebo rašelina. Tolik mé zkušenosti z několikaletého chovu. jj mas pravdu, spatne sem to tam formuloval, myslel sem taky vdechnuti...sry! jinak 150 pavouku, to je mazec....ja jich mam neco kolem 10ti a uplne mi to staci teda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 mel jsem jednu smithku, ale dostava kapky a tak byla pekne plesata pak se ji jednou kousla pri svleku kutikula a bylo hotovo... jinak osobne se mi libi vic albopilosa a jinak Haplopelmy, ty teda taky muzu jj nejlepsi je lividka, co si budeme povidat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Kurnik když na to tak koukám, tak snad obnovim starou lásku k těmto potvůrkám a taky si nějakou pořídim. To je fakt paráda. Třeba se pak odstěhuje i mladá a já budu mít klid :D :DBtw. na kolik to tak přijde se všim všudy - terárko, mrška do něj, podestýlka atd... Jak často se ten miláček krmí? Obecně vydrží pavouci velmi dlouho bez žrádla. No asi nafotim taky svého domácího mazla a pochlubim se mladata se doporucuje krmit castejc, cca 2x tydne....podle velikosti abdomenu... no a starsi jedinci, treba ma adultni samice G.rosea se spokoji s jednim mysim holatkem za mesic... takze celkem nenarocni tvorove!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 he je to pekný taky bych si to nechal libit ale nevim bojim se toho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 he je to pekný taky bych si to nechal libit ale nevim bojim se toho :D Hehe to ja taky :-) Ale doma uz to je, uz sem si ji pohladil a nic mi neudelala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 he je to pekný taky bych si to nechal libit ale nevim bojim se toho :D Hehe to ja taky :-) Ale doma uz to je, uz sem si ji pohladil a nic mi neudelala haha a co cvrcek, byl hned zneskodnen pocitam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 he je to pekný taky bych si to nechal libit ale nevim bojim se toho :D Hehe to ja taky :-) Ale doma uz to je, uz sem si ji pohladil a nic mi neudelala haha a co cvrcek, byl hned zneskodnen pocitam!!! Prave ze ne, Julca si lelezla do horniho rohu terarka a nema se k cvrckoj :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 ja kufa zacal uvazovat o nem taky ale kdyby utek nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 ja kufa zacal uvazovat o nem taky ale kdyby utek nevim nevim Proc by utikal ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 ja kufa zacal uvazovat o nem taky ale kdyby utek nevim nevim neutece, nema duvod a pochybuju, ze by se dostal z terarka sam ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Takze mame tu UPDATE : Julie vs cvrcci 2:0 :-) Jednoho slupla zrovna predemnou ... 2 cm skok a uz ho mela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.