novi37 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Takze mame tu UPDATE : Julie vs cvrcci 2:0 :-) Jednoho slupla zrovna predemnou ... 2 cm skok a uz ho mela tak to sem rad, ze se dari!!!!hned je veseleji, ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Takze mame tu UPDATE : Julie vs cvrcci 2:0 :-) Jednoho slupla zrovna predemnou ... 2 cm skok a uz ho mela tak to sem rad, ze se dari!!!!hned je veseleji, ze ? Tak to kazdopadne ... dneska nic nedostane a uz se tesim na zitrek az dostane dalsiho ... BTW ... co to je kdyz to ma takovou jakoby plesku na zadecku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 ta pleska se bude zvetsovat zezacatku bude ruzova pak smavne do barvy "srsti" a pak sup sup se ti svlekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Taky mám doma všechno možný, ale terárko to je prostě jednička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Ještě imperatora... Editováno: 13. Březen 2007, autor: VendaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 ty kokso ten pavouček nekouše ? ja bych se bááál a hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 ty kokso ten pavouček nekouše ? ja bych se bááál a hodně To ja bych se teda vic bal toho imperatora :-) Jinak Brachypelma je nadherna !!! Doufam, ze se take brzo dockam a takhle se mi po svleku vybarvi. Kolikatej je to svlek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 já mám z pavouků hroznou fobii, normalně znich mám histerický zachváty, nevím čím to, nikdy sem snima neměl špatnou zkušenost, ale je to tak............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 kluci ja du asi taky do pavoucka! nahazete mi nejaky linky o nich ? kde bych si neco moh precist.. az budu v krame tak si koupim i nejakou knizku o nich ale ted nechci nikam jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 http://sklipkani.cz/full/728/Theraphosa-blondi tohle je hnusny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) ty kokso ten pavouček nekouše ? ja bych se bááál a hodně To ja bych se teda vic bal toho imperatora :-) Jinak Brachypelma je nadherna !!! Doufam, ze se take brzo dockam a takhle se mi po svleku vybarvi. Kolikatej je to svlek ? Tak ten imperátor je naprosto v pohodě jediný co dokáže udělat tak je to že cvakne klepetama to je vše bodnout trnem jsem ho ještě neviděl a i kdyby tak bodnutí od včely je prý horší, jinak tenhle druh štíra používají ve filmech aby vypadal nebezpečně,ta smitka měl by to bejt nejspíš samec v desátým svleku, když je to dost nakrmený tak je to neškodný. Editováno: 21. Březen 2007, autor: VendaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 http://sklipkani.cz/full/728/Theraphosa-blondi tohle je hnusny To je zatím jen asi 1-2cm velkej mlaďoch když je to dospělý tak je to mazec tohle je asi největší druh sklípkana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 zustanu u koček a koček:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 (editace) Tak jsem se rozhodl, ze si poridim jeste jednoho pavoucka domu a uz vim jakeho. Bude to Lasiodora parahybana Viz foto Editováno: 4. Duben 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 fuj fuj fuj a jeste jednou fuj bojim se tehlech veci jako niceho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 fuj fuj fuj a jeste jednou fujbojim se tehlech veci jako niceho Proboha proc ? Vzdyt se na nej podivej jakej je to mazlik malickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Tak jsem se rozhodl, ze si poridim jeste jednoho pavoucka domu a uz vim jakeho. Bude to Lasiodora parahybana Viz foto jj parahybana je dobra, jeden z nejvetsich pavouku na svete, chvalim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Tak jsem se rozhodl, ze si poridim jeste jednoho pavoucka domu a uz vim jakeho. Bude to Lasiodora parahybana Viz foto jj parahybana je dobra, jeden z nejvetsich pavouku na svete, chvalim!!! Jojo fakt nenazranej pavoucek a nadhernej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 bych se bal ze ho rozmacku nebo on me neco udela.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 bych se bal ze ho rozmacku nebo on me neco udela.. Ja myslim, ze se nemusis bat, ze ho rozmacknes, takhle malickej nezustava dlouho, viz obr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 :o tyyy kokso to je obřík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 :o tyyy kokso to je obřík Jojo je to hovadku, jak psal Novi jeden z nejvetsich sklipkanu. Chystam se na nej az bude zas burza v Praze Ladvi tak se pojedu podivat a doufam, ze ho tam poridim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 bych se bal ze ho rozmacku nebo on me neco udela.. Ja myslim, ze se nemusis bat, ze ho rozmacknes, takhle malickej nezustava dlouho, viz obr To je ta Blondy nebo jak se to jmenovalo? no to je pořádnej pavouk... ten kdyby rafnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jak je to snima vůbec. Kdy vůbec kousnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 bych se bal ze ho rozmacku nebo on me neco udela.. Ja myslim, ze se nemusis bat, ze ho rozmacknes, takhle malickej nezustava dlouho, viz obr To je ta Blondy nebo jak se to jmenovalo? no to je pořádnej pavouk... ten kdyby rafnul... Nene todle neni Theraphosa blondii , ta je narocnejsi na chov a taky je vic agresivni, coz jako zacatecnik nechci. Jinak tady jeji foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.