Publikováno Březen 11, 200718 r Zdravim, začalo mi hučet řízení při točení volantem, bylo to jen takové lehké a jen v plném rejdu. Druhý den jsem vezl auto do servisu a ráno když jsem nastartoval tak to už hučelo pořádně - skoro jakoby motorovým prostorem protékala voda. V servise mi řekli že je veškerá kapalina pryč a řízení je KO a opravu odhadli na 25-30 tis. Tak jsem se na to vyflákl. S pomocí Cosbyho jsem si sehnal řízení. Otázka zní jestli je v octáviích stejné řízení, nebo musim shánět konkrétní typ. Já mám octavii combi, 1,6 75 kW, 2003, najeto necelých 80 tis. km. A jestli to náhodou není příliš brzo na takovouhle závadu. Případně jestli je možné to řízení opravit levnějším způsobem...
Březen 11, 200718 r rozhodně ti nezávidím a zkusil bych se optat někde v normálím servise za kolik by to odstranili.
Březen 11, 200718 r Taky si myslim - znam auto kde posilovac taky ko a po doliti ok. Jen je mozne ze to zase nekde utece. Zda za par dni ci mesicu- mozna let to uz je fuk. Je to prodane
Březen 11, 200718 r Autor Taky si myslim - znam auto kde posilovac taky ko a po doliti ok. Jen je mozne ze to zase nekde utece. Zda za par dni ci mesicu- mozna let to uz je fuk. Je to prodane Takže myslíš, normálně opravit ten únik, zkusit dolít a pak se uvidí, jo?
Březen 12, 200718 r Autor chi chi tak vyřešeno... dalo by se to opravit za cca 4000 vč. geometrie. Ale já jsem na tom jinak. Proplatí pojišťovna z havarijky Abyste si nemysleli že jsem nějaký podvodník, tak jsem 22.12.2006 měl lehkou nehodu - vhledem k tomu že to odnesla jen poklice a blatník jsem to ani nehlásil. No a v service se mi k tomu vyjádřili tak, že to bylo způsobeno nárazem na kolo a tak jsem to na pojišťnovně zkusil oznámit. Likvidátor říkal, že není problém dodatečné oznámení a že se s tímto už setkal. Takže si sehnal info z nehody (povinné ručení i havarijní u jedné pojišťovny) a mělo by to snad všechno klapnout. Jinak oprava ve značkovém servisu Škoda 24 tis!!!!
Březen 13, 200718 r chi chi tak vyřešeno... dalo by se to opravit za cca 4000 vč. geometrie. Ale já jsem na tom jinak. Proplatí pojišťovna z havarijky Abyste si nemysleli že jsem nějaký podvodník, tak jsem 22.12.2006 měl lehkou nehodu - vhledem k tomu že to odnesla jen poklice a blatník jsem to ani nehlásil. No a v service se mi k tomu vyjádřili tak, že to bylo způsobeno nárazem na kolo a tak jsem to na pojišťnovně zkusil oznámit. Likvidátor říkal, že není problém dodatečné oznámení a že se s tímto už setkal. Takže si sehnal info z nehody (povinné ručení i havarijní u jedné pojišťovny) a mělo by to snad všechno klapnout. Jinak oprava ve značkovém servisu Škoda 24 tis!!!! No vidis a ty ses ji uz chtel zbavit..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.