Aidolon Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Zdravim, začalo mi hučet řízení při točení volantem, bylo to jen takové lehké a jen v plném rejdu. Druhý den jsem vezl auto do servisu a ráno když jsem nastartoval tak to už hučelo pořádně - skoro jakoby motorovým prostorem protékala voda. V servise mi řekli že je veškerá kapalina pryč a řízení je KO a opravu odhadli na 25-30 tis. Tak jsem se na to vyflákl. S pomocí Cosbyho jsem si sehnal řízení. Otázka zní jestli je v octáviích stejné řízení, nebo musim shánět konkrétní typ. Já mám octavii combi, 1,6 75 kW, 2003, najeto necelých 80 tis. km. A jestli to náhodou není příliš brzo na takovouhle závadu. Případně jestli je možné to řízení opravit levnějším způsobem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 rozhodně ti nezávidím a zkusil bych se optat někde v normálím servise za kolik by to odstranili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Taky si myslim - znam auto kde posilovac taky ko a po doliti ok. Jen je mozne ze to zase nekde utece. Zda za par dni ci mesicu- mozna let to uz je fuk. Je to prodane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Taky si myslim - znam auto kde posilovac taky ko a po doliti ok. Jen je mozne ze to zase nekde utece. Zda za par dni ci mesicu- mozna let to uz je fuk. Je to prodane Takže myslíš, normálně opravit ten únik, zkusit dolít a pak se uvidí, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 chi chi tak vyřešeno... dalo by se to opravit za cca 4000 vč. geometrie. Ale já jsem na tom jinak. Proplatí pojišťovna z havarijky Abyste si nemysleli že jsem nějaký podvodník, tak jsem 22.12.2006 měl lehkou nehodu - vhledem k tomu že to odnesla jen poklice a blatník jsem to ani nehlásil. No a v service se mi k tomu vyjádřili tak, že to bylo způsobeno nárazem na kolo a tak jsem to na pojišťnovně zkusil oznámit. Likvidátor říkal, že není problém dodatečné oznámení a že se s tímto už setkal. Takže si sehnal info z nehody (povinné ručení i havarijní u jedné pojišťovny) a mělo by to snad všechno klapnout. Jinak oprava ve značkovém servisu Škoda 24 tis!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 chi chi tak vyřešeno... dalo by se to opravit za cca 4000 vč. geometrie. Ale já jsem na tom jinak. Proplatí pojišťovna z havarijky Abyste si nemysleli že jsem nějaký podvodník, tak jsem 22.12.2006 měl lehkou nehodu - vhledem k tomu že to odnesla jen poklice a blatník jsem to ani nehlásil. No a v service se mi k tomu vyjádřili tak, že to bylo způsobeno nárazem na kolo a tak jsem to na pojišťnovně zkusil oznámit. Likvidátor říkal, že není problém dodatečné oznámení a že se s tímto už setkal. Takže si sehnal info z nehody (povinné ručení i havarijní u jedné pojišťovny) a mělo by to snad všechno klapnout. Jinak oprava ve značkovém servisu Škoda 24 tis!!!! No vidis a ty ses ji uz chtel zbavit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.