Přejít na obsah

HID xenony


OctII

Doporučené příspěvky

Ahoj chalpci nezkousel ste nekdo dat HID xenony do mlhovek na O1?? Mlhovky sem vykuchal (mam na mysli tu clonku co omezuje svetlo aby svitilo jen dolu)A svetlo sviti celkem fajn aji s obyc zarovkou, tak me napadlo do toho nacpat prestavbu na HID. Nezkousel to nekdo?? diky

Já jsem je tam dal.3000K a v mlze paráda.Mám to s clonkou.

post-655-1232568052_thumb.jpg

post-655-1232568092_thumb.jpg

post-655-1232568148_thumb.jpg

post-655-1232568249_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlavně si je pořádně seřidte kluci, ne jako občas potkám na silnici, že svítí jak dálkovýma

Xenony jedině do čočky, když už. (halogen = je snadně rozpoznatelný i pro POLICII ČR = a schvaloval bych jim (aby nutili na místě to odstranit) když ne pokuta 2000kč (a při dalším a dalším zastavení Vás to donutí :-)

Xenon vypadá fakt v parabole jako záře. Ale nebojte jednou to přijde kontroly (tak jak kdysi byli v dob začátcích xenonů , kdy si všichni kupovali modre banky na H4 a pak jim to svítilo jako "xenon"

:aggressive: halogen + xenon :aggressive::palec2: čočka + xenon :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono to asi nebude tak jednoduchý, protože mam pocit, že Volvo má xenony z výroby v parabole

ale jsem pro, aby mohli benga nějak světla kontrolovat a neseřízený (nejen)HIDkaře flastrovat o stošest

no pokud zastavím Fabii, Octavii, Felicii apod.. tak si myslim ze policista snad neni "tak vymasteny" ze by uveril ridici, :pane policista to je origo xenon z vyroby :smich:

Už jsem viděl xenony i na autech Avia (nákladní) VW Transportery apod, (zářící jak lampiony) hojně to mají nainstalvané taxikáři na všech možných šunkách.

Stačí jednoduchá sezení , kde se policisté naučí jednu záklaní věc, ostřikovače světel jsou povinné u xenonů na 99,9procent (nemáš dostaneš pokutu a atd.. Mě je osobně jedno ať si na auto dá kdo chce co chce,ale xenony zařící v parabolách jsou na průser ať jsou seřízené či ne. Parabola není na takovou intenzitu světla dělaná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale mají,stačí se podívat na světlomet.A na těch starších je to většinou na skle.Krom všech možných značek a šipek a homologací je tam kód,který označuje zdroj světla pro každý,který je v parabole.Na polykarbonátových překrytech světlometů nic nebývá,musí to ale být někde na tělese a neodstranitelné.OI to má např.na držáku,který je za maskou.Po otevření haubny může poliš zkontrolovat co chce.Když to tedy bude ovšem vědět. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a ked si dam ostrekovace aj na HIDky??aach jaaj...podla mna to nemaju ako kontrolovat...a nemozu ti dokazat ze to neni origo z tovarne ;)

Ruku na srdce :) Měl jsem HID kdysi na Passat (dokoupené světla čočkové projektorové, stejné jako origo HELLA, ale nemel jsem tam ostrikovace, stacilo by aby se na to zeptal Policista slovy : Pane ridici vystupte si prosim, domnivam se ze mate nelegalni xenony, Kde mate ostrikovace ? = jedine na co bych se zmohl , ze bych ho premlouval at me to necha sundat az doma v garazi, abych to nemusel delat na silnici.

Proste Vas muze donutit, ze ma podezreni at mu ukazete zarovku (a nijak nemate sanci skryt ty draty co vedou skrz k trafu.. proste je to tak :feve: na odhaleni staci i otevrit jen kapotu !!!!§§ lol

A do rakouska a nemceka apod.. bych se stim vubec neodvazil. Holt jsem to vyzkousel , zjistil ze xenon je mazec , a na dlasim aute je uz origo xenon.

ps: do paraboly jsem se to neodvazil dat ani omylem = tam uz jste napadni jen od pohledu :-))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano... životnost žárovek Osram NightBreaker je přibližně poloviční oproti normálním H7... tzn. cca 400 hodin provozu. Otázou je, zda to náhodou nebude míň, či víc! ;) každopádně, radši si jednou třeba za půl roku koupím pořádný žárovky a uvidím skvěle, než nevidět! ;) nemyslíte... těch pár stovek utratíte v hospodě ein zwei... tak proč je nedat za něco, co zvýší vaší bezpečnost! ;) dnes se to pokusím vyfotit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vorlajz: potom sa pochváľ výdržou, ja ich mám od Septembra(Září), mám denné svietenie + Comming/Leaving home a svietia stále

denním svícením myslíš to, že s nimi stále svítíš? :) nebo máš led denní svícení? jinak ono ani tak nezáleží tom jak dlouho vydrží na měsíce, ale na hodiny provozu.. tak uvidíme... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...