Vlastič Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Čau, máte s tím někdo osobní zkušenost - musí se skutečně nejdřv sundat celej přední nárazník? Měl jsem Ambiente, kde byla pěkná dvoutónovka, teď mám nově Tour a když jsem houkačku použil poprvé, rozesmálo mě to -má to zvuk jak od trabantu a bojím se, že to není slyšet dál než 10 metrů To se jim zas v rámci úspor ve ŠkodaAuto něco povedlo -takže pryč s ní! Máte to někdo taky? Dřív se dávala do classicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Bud musis sundat naraznik nebo by to mohlo jit udelat i demontazi LP kola a podbehu (pred ridicem). Jinak naraznik jsem vymenoval nedavno a neni ceho se bat, je to za chvilku dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ok, tak jo, já jsem koukal, že to drží asi na 4 šroubech, ale stejně to mohlo být přístupnější. To je jako bourat barák, když se chci dostat do sklepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 (editace) Tech sroubu je tam trochu vic nez 4, abys sundal cely naraznik, ale i tak je to v pohode... Editováno: 19. Březen 2007, autor: VladaTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jasný, a co elektricky? Když koupím dvoutónovku, je připojení stejný jako u tý jednotónový? Mechanicky předpokládám, že problém nebude. Nebo? Máte někdo na prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Kabelaz na dvoutonovku konci dvema konektory, takze predpokladam, ze Ty tam mas jen jeden. Ale to snad take nebude problem dodelat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastič Vloženo 19. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Uvidíme. Zatím na to nemám čas, ale jestli se do toho dám, tak sem hodim info, jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Kabelaz na dvoutonovku konci dvema konektory, takze predpokladam, ze Ty tam mas jen jeden. Ale to snad take nebude problem dodelat, ne? presne tak, tie 2 hokacky su paralelne takze brnkacka a origo maju take tvarovane drziaky, ktore sa daju tiez spravit, alebo nahradit homemade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.