Publikováno Březen 19, 200718 r Čau, máte s tím někdo osobní zkušenost - musí se skutečně nejdřv sundat celej přední nárazník? Měl jsem Ambiente, kde byla pěkná dvoutónovka, teď mám nově Tour a když jsem houkačku použil poprvé, rozesmálo mě to -má to zvuk jak od trabantu a bojím se, že to není slyšet dál než 10 metrů To se jim zas v rámci úspor ve ŠkodaAuto něco povedlo -takže pryč s ní! Máte to někdo taky? Dřív se dávala do classicu
Březen 19, 200718 r Bud musis sundat naraznik nebo by to mohlo jit udelat i demontazi LP kola a podbehu (pred ridicem). Jinak naraznik jsem vymenoval nedavno a neni ceho se bat, je to za chvilku dole...
Březen 19, 200718 r Autor Ok, tak jo, já jsem koukal, že to drží asi na 4 šroubech, ale stejně to mohlo být přístupnější. To je jako bourat barák, když se chci dostat do sklepa
Březen 19, 200718 r Tech sroubu je tam trochu vic nez 4, abys sundal cely naraznik, ale i tak je to v pohode... Upraveno Březen 19, 200718 r od VladaTP
Březen 19, 200718 r Autor Jasný, a co elektricky? Když koupím dvoutónovku, je připojení stejný jako u tý jednotónový? Mechanicky předpokládám, že problém nebude. Nebo? Máte někdo na prodej?
Březen 19, 200718 r Kabelaz na dvoutonovku konci dvema konektory, takze predpokladam, ze Ty tam mas jen jeden. Ale to snad take nebude problem dodelat, ne?
Březen 19, 200718 r Autor Uvidíme. Zatím na to nemám čas, ale jestli se do toho dám, tak sem hodim info, jak to dopadlo
Březen 19, 200718 r Kabelaz na dvoutonovku konci dvema konektory, takze predpokladam, ze Ty tam mas jen jeden. Ale to snad take nebude problem dodelat, ne? presne tak, tie 2 hokacky su paralelne takze brnkacka a origo maju take tvarovane drziaky, ktore sa daju tiez spravit, alebo nahradit homemade.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.