Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau, máte s tím někdo osobní zkušenost - musí se skutečně nejdřv sundat celej přední nárazník?

Měl jsem Ambiente, kde byla pěkná dvoutónovka, teď mám nově Tour a když jsem houkačku použil poprvé, rozesmálo mě to -má to zvuk jak od trabantu a bojím se, že to není slyšet dál než 10 metrů :disgust:

To se jim zas v rámci úspor ve ŠkodaAuto něco povedlo -takže pryč s ní! Máte to někdo taky? Dřív se dávala do classicu

Vloženo

Bud musis sundat naraznik nebo by to mohlo jit udelat i demontazi LP kola a podbehu (pred ridicem).

Jinak naraznik jsem vymenoval nedavno a neni ceho se bat, je to za chvilku dole...

Vloženo

Jasný, a co elektricky? Když koupím dvoutónovku, je připojení stejný jako u tý jednotónový? Mechanicky předpokládám, že problém nebude. Nebo? :unsure: Máte někdo na prodej?

Vloženo
Kabelaz na dvoutonovku konci dvema konektory, takze predpokladam, ze Ty tam mas jen jeden. Ale to snad take nebude problem dodelat, ne?

presne tak, tie 2 hokacky su paralelne takze brnkacka a origo maju take tvarovane drziaky, ktore sa daju tiez spravit, alebo nahradit homemade.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...