Louda Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Nazdárek kucí, měl sem fabku tu sem rozsekal (7 tresných bodů) a ted jezdím ve Feldě 1.9D ve čtvrtek mě vyfotili ve městě jel sem 80-90 na tachaku a tak se chci zeptat kolik můžou naměřit. Nerad bych přišel o zbytek bodíků a papíry ...za překročení do 40km/h 3 body nad 5 bodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tachometr musi vzdy ukazovat vice nez realne jedes,pro vyrobce je dana odchylka smerem nahoru 10% a +7km , me na fele ukazuje cca o 2% navic... takze jestlis jel tech 80-90 tak ti to vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Podle GPSky mi proměřuje tacho o pět kilometrů konstantě. Testoval jsem to od 40 do 130km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 zalezi,jestli nekdo pred tebou nestacel tacho,u feldy musis totiz sundat rafiku a apak ji nedas jak byla,pokud to nemas kde zkalibrovat,vetsinou pak ukazuje o10vic,pokud je to origo,tak se priprav na ubytek bodu,take ukazuje vic,tak o 5km.h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.