Březen 25, 200718 r taky se přidávámke gratulaci,hodně zdravíčka a atd.hlavně jí pořádně chlapi zapijte!
Březen 26, 200718 r Ta je nadherne vyzehlena... Slusi Ti to pysny otce děkuji všem moooooc a máš pravdu jsem pyšnej,jako každý novopečený otec je to krásný pocit
Březen 26, 200718 r I já se přidávám s gratulací rodičům a prarodičům a hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka, to ostatní už příjde samo. Ať Vám ve zdraví roste a vzkvétá. Honza - Ororo.
Březen 26, 200718 r Graaaaaaaaaaaaaatuuuuuuuuuuuulaaaaaaaaaaaaaaaaaceeeeeeeeeeeeeeeee Komu vic a komu driv , no tak kazdopadně oběma chlapum. At prinese stesti, lasku a hooooodne radosti. Uzijte si krasny okamziky cauky.
Březen 26, 200718 r vypadá nepomačkaně Dědku, je to vůbec tvoje vnučka, když vypadá tak hezky? A co mamina?
Březen 27, 200718 r vypadá nepomačkaně Dědku, je to vůbec tvoje vnučka, když vypadá tak hezky? A co mamina? mamina je v pořádku ale bacha,aby tebe dědek nepomačkal
Březen 27, 200718 r vypadá nepomačkaně Dědku, je to vůbec tvoje vnučka, když vypadá tak hezky? A co mamina? mamina je v pořádku ale bacha,aby tebe dědek nepomačkal no neboj, po tobě to taky 100% nemá
Březen 28, 200718 r Gratuluji k Adélce Mě to čeká asi za 10 dní, ale člověk nikdy neví dík a držím palce
Březen 28, 200718 r Autor vypadá nepomačkaně Dědku, je to vůbec tvoje vnučka, když vypadá tak hezky? A co mamina? mamina je v pořádku ale bacha,aby tebe dědek nepomačkal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.