Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Včera jsem se vracel z Plzně a na konci obchvatu na přeštice jsem dostal smyk a urazil jsem dva elektrony. prasknul mě kryt zrcátka, a lehce mam škráblí blatník a nárazník. snad to půjde rozleštit. Jak jsem dostal smyk tak jsem vletěl do patníků a trochu jsem je poposunul. pár hodin jsem dostal a letěl jsem přes 150 metrů. zastavil jsem se až na autobusové zastávce. naštěstí tam nic nejelo a nikdo to neviděl. díky bohu

Vloženo
Včera jsem se vracel z Plzně a na konci obchvatu na přeštice jsem dostal smyk a urazil jsem dva elektrony. prasknul mě kryt zrcátka, a lehce mam škráblí blatník a nárazník. snad to půjde rozleštit. Jak jsem dostal smyk tak jsem vletěl do patníků a trochu jsem je poposunul. pár hodin jsem dostal a letěl jsem přes 150 metrů. zastavil jsem se až na autobusové zastávce. naštěstí tam nic nejelo a nikdo to neviděl. díky bohu

Jaktoze jsi dostal smyk? Bylo to namrzle nebo co?

...hlavne ze mam uz 14 dnu letni gumy :)

Vloženo
tady ten uraženej elektron :unsure:

Ještě nevíte jak se jmenuje přesně tenhle typ elektronu. davalo se to na fabie dřív jako nejlepší elektron.. přesný název. Budu schánět dva nové nebo jeté. díky

Vloženo (editace)

mam takovej pocit ze to je Charme 6J x 15" ....cena noveho kolem 2500,-

no a pokud nemas ty rejhy az hluboko do karoserky tak by to trea tempem melo jit... ;)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo

no a pokud nemas ty rejhy az hluboko do karoserky tak by to trea tempem melo jit... ;)

díky ti moc. díky moc

Vloženo

no a pokud nemas ty rejhy az hluboko  do karoserky tak by to trea tempem melo jit... ;)

díky ti moc. díky moc

v pohode -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...