Přejít na obsah

Co rikate na toto O2 RS kridlo?

O.v.i.

Doporučené příspěvky

Asi bych do toho sel - pokud nekdo z vas nenapise neco spatneho ...... jediny rozdil od orig. pry je, ze nema na montaznich plochach zavity - predpoklada se jejich prilepeni, bez vrtani do karoseriea pry spolehlive to udrzi i mnohem vetsi a tezsi kridla tak co myslite?

dik za nazory

treba by se dala vyjednat mnozstevni sleva? :t:palec2:-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych se asi nebal toho, ze to odlitne - dyt vsecky ty ruzny maly kridylka, co ma hafo lidi jsou lepeny, ale na 100% bych tomu taky neveril, nahoda je blbec :wallbash: .

Ale taky se mi to libi a pokukoval jsem po tom, ale takhle dobrou cenu jsem jeste nevidel. Zrejme bude ale zapotrebi nalakovat a koupit lepidlo jeste ze?

Kazdopadne se mi to libi :palec:

Odkaz ke komentáři

To je pravda a nechci mozne nebezpeci nijak zlehcovat, ale s porovnanim se staryma kraksnama v zalostnych stavech, kterych je u nas bohuzel vic nez dost, se to ani srovnat moc neda. Ty vesaky na pradlo (kridla jak z F1), ufiknuty okapy (koncovky vyfuku), plandajici, odrbany kryty plechovych kol apod. jsou nekdy taky dost otresny :disgust: . Zodpovednost lidi nekdy chybi, jestli pridelani tohoto RS kridla je taky nezodpovednost, tot otazka <_< .

Odkaz ke komentáři

No, rozdíl bude křídlo, jaké dodává škodovka k nalepení na hranu dveří (teď nemyslím RS), tam je relativně velká plocha,takže to drží i nalepené, ale tady to drží jen na těch malých ploškách..I když to nebude mít při vyšších rychlostech vliv na jízdní vlastnosti, tak určitě vzduch kolem toho dělá různé brikule, takže bych se toho bez šroubů celkem bál..je to za cca poloviční cenu, než to origo, tam už bych asi moc nešetřil..samozřejmě netřeba dodávat, že výrobce by to měl mít schválené, a to včetně uchycení na vozidlo

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři

To je pravda a nechci mozne nebezpeci nijak zlehcovat, ale s porovnanim se staryma kraksnama v zalostnych stavech, kterych je u nas bohuzel vic nez dost, se to ani srovnat moc neda. Ty vesaky na pradlo (kridla jak z F1), ufiknuty okapy (koncovky vyfuku), plandajici, odrbany kryty plechovych kol apod. jsou nekdy taky dost otresny :disgust: . Zodpovednost lidi nekdy chybi, jestli pridelani tohoto RS kridla je taky nezodpovednost, tot otazka <_< .

to je samozřejmě bez debat

Odkaz ke komentáři

Obšlehnutý z RSa bude zcela určitě.Kupoval jsem tento střih křídla taky za podobný peníz.Je proti orig křídlu podstatně lehčí,ale i tak jsem ho radši šrouboval.

Uniká mi souvislost mezi amatérskými stránkami a manuální zručnností

výrobce. :unsure: Radši mám křídlo od zručného modeláře než programátora.

Odkaz ke komentáři

ty stranky nejsou vyrobce ale pouze neco jakoby dealera - lepidlo se musi dokoupit a do barvy si to taky musis hodit ty - jinac kdyz si k tomu koupis akvaristické lepidlo tak to je pry OK tak nevim - kdyby se to sroubovalo tak se vas neptam ale takhle nevim no :( uvidim

a ted jeste to lepidlo

akvaristicky - http://www.soudal.cz/cz/product-detail.php?evc=0000064

a jeste se mozna blbe zeptam - nedalo by se to nejak zasroubovat ikdyz tam neni pripraveny zavit???

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...