O.v.i. Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Asi bych do toho sel - pokud nekdo z vas nenapise neco spatneho ...... jediny rozdil od orig. pry je, ze nema na montaznich plochach zavity - predpoklada se jejich prilepeni, bez vrtani do karoseriea pry spolehlive to udrzi i mnohem vetsi a tezsi kridla tak co myslite? dik za nazory treba by se dala vyjednat mnozstevni sleva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 a zapomel jsem na to nejdulezitejsi http://yax.sweb.cz/#skoda-octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 neni to nějaký podezřele levný? pěkný je, to je jasný, ale jako bez chycení šroubama bych do toho nešel, ono když ti tohle ve dvou kilech na dálnici ulítne, tak bych nechtěl bejt ten za tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Ja bych se asi nebal toho, ze to odlitne - dyt vsecky ty ruzny maly kridylka, co ma hafo lidi jsou lepeny, ale na 100% bych tomu taky neveril, nahoda je blbec . Ale taky se mi to libi a pokukoval jsem po tom, ale takhle dobrou cenu jsem jeste nevidel. Zrejme bude ale zapotrebi nalakovat a koupit lepidlo jeste ze? Kazdopadne se mi to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 nj, jenže tohle už neni tak malý křidýlko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 To je pravda a nechci mozne nebezpeci nijak zlehcovat, ale s porovnanim se staryma kraksnama v zalostnych stavech, kterych je u nas bohuzel vic nez dost, se to ani srovnat moc neda. Ty vesaky na pradlo (kridla jak z F1), ufiknuty okapy (koncovky vyfuku), plandajici, odrbany kryty plechovych kol apod. jsou nekdy taky dost otresny . Zodpovednost lidi nekdy chybi, jestli pridelani tohoto RS kridla je taky nezodpovednost, tot otazka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 (editace) No, rozdíl bude křídlo, jaké dodává škodovka k nalepení na hranu dveří (teď nemyslím RS), tam je relativně velká plocha,takže to drží i nalepené, ale tady to drží jen na těch malých ploškách..I když to nebude mít při vyšších rychlostech vliv na jízdní vlastnosti, tak určitě vzduch kolem toho dělá různé brikule, takže bych se toho bez šroubů celkem bál..je to za cca poloviční cenu, než to origo, tam už bych asi moc nešetřil..samozřejmě netřeba dodávat, že výrobce by to měl mít schválené, a to včetně uchycení na vozidlo Editováno: 27. Březen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 To je pravda a nechci mozne nebezpeci nijak zlehcovat, ale s porovnanim se staryma kraksnama v zalostnych stavech, kterych je u nas bohuzel vic nez dost, se to ani srovnat moc neda. Ty vesaky na pradlo (kridla jak z F1), ufiknuty okapy (koncovky vyfuku), plandajici, odrbany kryty plechovych kol apod. jsou nekdy taky dost otresny . Zodpovednost lidi nekdy chybi, jestli pridelani tohoto RS kridla je taky nezodpovednost, tot otazka . to je samozřejmě bez debat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 nevím, jestli to je oprásknutý z RS nebo nějakej originální výtvor, ale vyrobit kopyto a umatlat to ze sklolaminátu bych možná, podle předlohy, uměl taky. Mně už na tom připadá amaterská ta úroven www stránek. Takže za mně, rozhodně nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Obšlehnutý z RSa bude zcela určitě.Kupoval jsem tento střih křídla taky za podobný peníz.Je proti orig křídlu podstatně lehčí,ale i tak jsem ho radši šrouboval. Uniká mi souvislost mezi amatérskými stránkami a manuální zručnností výrobce. Radši mám křídlo od zručného modeláře než programátora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 ty stranky nejsou vyrobce ale pouze neco jakoby dealera - lepidlo se musi dokoupit a do barvy si to taky musis hodit ty - jinac kdyz si k tomu koupis akvaristické lepidlo tak to je pry OK tak nevim - kdyby se to sroubovalo tak se vas neptam ale takhle nevim no uvidim a ted jeste to lepidlo akvaristicky - http://www.soudal.cz/cz/product-detail.php?evc=0000064 a jeste se mozna blbe zeptam - nedalo by se to nejak zasroubovat ikdyz tam neni pripraveny zavit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 (editace) Většina lidí si křídlo lepí a ještě jsem neslyšel o nikom, že by někomu ulétlo. Já bych se toho nebál. Jinak cena není podezřelá je standartní za laminátové křídlo. Editováno: 27. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 a jak to víš, že většina lidí si křídla lepí? zrovna na autohifi je klučina, kterej měl 206ku s přilepeným křídlem a na dálnici mu udělalo pápá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 no nevim asi na "jenom lepeni" prdim - pokud by se dalo nejak prisroubovat ikdyz neni na to pripraveny tak asi jo - taky bych jeste nechtel aby to kridlo po par horkych letnich dnech kleslo (prohlo) jako na nejakych fackach - jestli jste to uz videli......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.