Březen 29, 200718 r česky ti to Michal hned poví, v originále to má česky a já mu to překládal Vtipálci
Březen 29, 200718 r no, chtěl si vrznout, neměl vazelínu, tak dal máslo na 8 minut do mikrovlnky a pak jí to máznul na kundu. Teď je baba ve vaně a skučí. Očekává příchod rodiny a chce poradit jak to vyřešit
Březen 29, 200718 r Should i give her another n64 game ???? To me rozstrelilo !!! Borec no Už taky 22let vs. 15
Březen 30, 200718 r toto je nahodou moj autobiograficky pribeh a patlal jsi horké máslo na kundu nebo na ocas?
Březen 30, 200718 r toto je nahodou moj autobiograficky pribeh a patlal jsi horké máslo na kundu nebo na ocas? Na P2Mov ocas
Březen 30, 200718 r toto je nahodou moj autobiograficky pribeh a patlal jsi horké máslo na kundu nebo na ocas? Na P2Mov ocas Tak že jsi dělal svému "neregistrovanému" partnerovi BABU ?!
Březen 30, 200718 r toto je nahodou moj autobiograficky pribeh a patlal jsi horké máslo na kundu nebo na ocas? Na P2Mov ocas Kluci, Gil, Jakr, Bobík a spol...: vidíte, kdo se o vás zejtra bude starat? Špunty sebou!!!!
Březen 30, 200718 r Tak že jsi dělal svému "neregistrovanému" partnerovi BABU ?! Mam to stastie ,ze sa este chladi vo vani a ja som dosiel o 2 skvele hry na N64 :smi a ani som si neuzil
Březen 30, 200718 r toto je nahodou moj autobiograficky pribeh a patlal jsi horké máslo na kundu nebo na ocas? Na P2Mov ocas Tak že jsi dělal svému "neregistrovanému" partnerovi BABU ?! Bemo už "čaká"
Březen 30, 200718 r toto je nahodou moj autobiograficky pribeh a patlal jsi horké máslo na kundu nebo na ocas? Na P2Mov ocas Tak že jsi dělal svému "neregistrovanému" partnerovi BABU ?! Bemo už "čaká" Nezahovaraj a drz si ho pod studenou vodou...
Březen 30, 200718 r Tak že jsi dělal svému "neregistrovanému" partnerovi BABU ?! Mam to stastie ,ze sa este chladi vo vani a ja som dosiel o 2 skvele hry na N64 :smi a ani som si neuzil hajzl jeden, nejdřív mě lákal na veverku (drevokocúrka) v lesíku a pak tohle
Březen 30, 200718 r hajzl jeden, nejdřív mě lákal na veverku (drevokocúrka) v lesíku a pak tohle To ma Bobik nahovoril,on este stale caka v lese
Březen 30, 200718 r hajzl jeden, nejdřív mě lákal na veverku (drevokocúrka) v lesíku a pak tohle To ma Bobik nahovoril,on este stale caka v lese No o Bobikovi to vim, ale ty?????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.