Davon Vloženo 1. Duben 2007 Vloženo 1. Duben 2007 Panove, docela nutne shanim sablonu na polep sloupku, treba jak jsou od Skody ty original, nebo mozna Milotec - nevidel jsem. Potreboval bych od nekoho, kdo je treba ma doma, nebo se CHYSTA JE KOUPIT, zda by mi mohl dat vedet. Potreboval bych sluzbicku. Dekuji moc
Davon Vloženo 1. Duben 2007 Autor Vloženo 1. Duben 2007 copak se stalo? Nestalo se nic, jen se mi tyto puvodni krabati, mam v planu to strhat a udelat si svoje z jineho matrialu nez je tento na doporuceni jednoho clena ! Ale jednodussi by bylo sehnat treba jen zbytkovy papir z tech polepu a obkreslit si to a vystrihnout presne takto, aby to zalezalo pod tesnici gumy, ale to asi nikdo nepomuze...
thomas136 Vloženo 1. Duben 2007 Vloženo 1. Duben 2007 Já jsem je kupoval v Praze, celou sadu, cca 250,- a drží jak žíd. v. Někde v práci mam na ně kontakt. Thomas
Davon Vloženo 1. Duben 2007 Autor Vloženo 1. Duben 2007 Já jsem je kupoval v Praze, celou sadu, cca 250,- a drží jak žíd. v.Někde v práci mam na ně kontakt. Thomas To jo, material mam a chi si to jen obkreslit abych to nemusel merit a postupne se k tomu prostrihavat... Nechci to kupovat, kupoval jsem uz jednou a nikdy vice!
deko Vloženo 2. Duben 2007 Vloženo 2. Duben 2007 Jsou to tyto ,jdu je reklamovat staly sice 240Kc ale jsou to taky penize takze se snima i pohádám
Davon Vloženo 2. Duben 2007 Autor Vloženo 2. Duben 2007 Jsou to tyto ,jdu je reklamovat staly sice 240Kc ale jsou to taky penize takze se snima i pohádám To jsi mi je mohl nejdrive obkreslit, nemohl? Ja bych si to doupravil dle velikosti!
Matys06 Vloženo 11. Duben 2007 Vloženo 11. Duben 2007 Já zrovna uvažuji koupit ty od Milotecu, ale asi ještě počkám. Máte někdo zkušenost?
Davon Vloženo 11. Duben 2007 Autor Vloženo 11. Duben 2007 Já zrovna uvažuji koupit ty od Milotecu, ale asi ještě počkám. Máte někdo zkušenost? A mohl by jsi me kontaktovat kdyby jsi je koupil??? Diky moc
carlos Vloženo 12. Duben 2007 Vloženo 12. Duben 2007 kdyby jsi jel na besídku,tak by jsi si to mohl obkreslít
mikl Vloženo 12. Duben 2007 Vloženo 12. Duben 2007 Co pro Tebe můžu udělat?Mám ale jenom tři,pravá přední chybí.
Davon Vloženo 12. Duben 2007 Autor Vloženo 12. Duben 2007 kdyby jsi jel na besídku,tak by jsi si to mohl obkreslít To prave nejedu... TY je mas ne na aute a origo?
carlos Vloženo 13. Duben 2007 Vloženo 13. Duben 2007 jestli vymyslíš jak mi to vrátíš tak ti to po někom z besídky pošlu,mám to v autě
Davon Vloženo 13. Duben 2007 Autor Vloženo 13. Duben 2007 jestli vymyslíš jak mi to vrátíš tak ti to po někom z besídky pošlu,mám to v autě Jedine co me napada, ze bych ti to pote poslal doporuceny balik pojisteny... To by bylo super, kdyby to slo. Mel bych to presne tak jak to ma byt...
Davon Vloženo 15. Duben 2007 Autor Vloženo 15. Duben 2007 má to u sebe vitto Jezis diky moc carlosi... Snad si to nejak predame... ;)
vittorio Vloženo 17. Duben 2007 Vloženo 17. Duben 2007 tak dnes bez problemu predano je videt ze ten OC a jeho predseda jsou solidni
Davon Vloženo 17. Duben 2007 Autor Vloženo 17. Duben 2007 tak dnes bez problemu predano je videt ze ten OC a jeho predseda jsou solidni Mensi problem tam byl... a to ten, ze jsem malem zboril Fabii ve stejne barve jako ma... Proste jsečm si nevsiml. Jinak to mam, koupim tapetu, obkreslim a s dikem posilam Z5 carlosovi. Timto mu verejne dekuji!
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Vloženo 19. Duben 2007 Vyreseno, zamceno - DIKY! hihi jo to s tou fabii bylo husty...typek nestihal a malem to poslal do tech aut vedle ale tak to je chvilkove zavahano dane
Doporučené příspěvky